۰۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 24 April 2025
00:29
کد خبر : 9607483
۰۷:۰۰

۱۴۰۳/۰۳/۳۰
فرمانده سپاه روح‌الله

ارزش هر رأی مردم از یک موشک بر قلب دشمن بیشتر است

فرمانده سپاه روح‌الله با تاکید بر اینکه مشارکت بالا قطعا پازل و نقشه‌های شوم دشمن و استکبار را خنثی می‌کند، گفت: اهمیت هر، یک رأی از موشک‌های بالستیک ایرانی که به پایگاه‌های رژیم جعلی اصابت کرد بسیار مهم‌تراست.

به گزارش خبر نگار خبرگزاری بسیج سردار مرتضی عمومهدی عصر روز گذشته در جمع شورای اداری شهرستان آشتیان با اشاره به دلایل اهداف و برنامه‌های دشمن در تحقق مشارکت حداقلی در انتخابات گفت: جمهوری اسلامی به برکت انقلاب تبدیل به یک قدرت بلامنازع در جهان شده است؛ تا پیش از انقلاب آمریکا یک جهان ارباب رعیتی درست کرده بود و کدخدایی می‌کرد اما انقلاب ما گفت که ما نه ظلم می‌کنیم نه ظلم می‌پذیریم.

وی افزود: بعد از انقلاب استکبار هر کاری کرد که انقلاب اسلامی را تضعیف کند اما در ابعاد مختلف جمهوری اسلامی قوی‌تر شد، به همین دلیل به سراغ جنگ روانی و نا امید کردن و تسخیر اذهان مردم و بی‌اعتماد کردن ملت به جمهوری اسلامی رفت که به دنبال آن پایین آوردن مشارکت در انتخابات باشد و در آخر تجزیه ایران به چند کشور کوچک اتفاق بیافتد.

فرمانده سپاه روح‌الله تصریح کرد: یکی دیگر از اهداف دشمن این است که انتخابات را مساوی با رفراندوم کند یعنی هر کسی که رأی بدهد موافق نظام و هر کسی رأی ندهد نظام را قبول ندارد، در صورتی که نمی‌دانند انقلاب ما و نظام جمهوری اسلامی ایران به عنوان نظام ایدئولوژیک در قلب ملت ایران حک شده است.

سردار عمومهدی با تاکید بر اینکه مشارکت بالا قطعا پازل و نقشه‌های شوم دشمن و استکبار را خنثی می‌کند، گفت: اهمیت هر، یک رأی از موشک‌های بالستیک ایرانی که به پایگاه‌های رژیم جعلی اصابت کرد بسیار مهم‌تراست.

وی خاطرنشان کرد: مملکت ما مملکت ولایت و مملکت امام زمان(عج) است، انشاءالله به پشتوانه ولایت حضرات آل البیت و به پشتوانه دوستداران اهل بیت مانند چهل و پنج سال گذشته نقشه‌های شوم دشمنان اسلام خنثی شده و قطار جمهوری اسلامی با سرعت بیشتری در ریل خود حرکت کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید