۰۹ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 29 April 2025
12:40
کد خبر : 9609804
۱۴:۴۶

۱۴۰۳/۰۴/۰۷

مراسم اربعین شهدای خدمت در شهرستان سیمرغ برگزار شد

مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت سید شهیدان خدمت آیت‌الله رئیسی و سالروز شهادت شهدای هفتم تیر ۱۳۶۰ در مسجد جامع شهرستان سیمرغ برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، این مراسم با حضور باشکوه مردم مؤمن و انقلابی ،خانواده معظم شهدا ومسئولین شهرستانی برگزار و حاضران با مداحی سرایی مداحان اهل بیت (ع) در عزای رئیس جمهور شهید، مغتنم و خستگی‌ناپذیر و یاران شهیدش به سوگ نشستند.

دکتر رضا زاده سردبیر روزنامه حرف مازندران محورهای مهم سخنرانی خودرا  پرداختن به ویژگی های بارز شخصیتی و مدیریتی شهید جمهور و دعوت به برگزاری هرچه باشکوه‌تر انتخابات ریاست جمهوری و ویژگی های کاندیدای اصلح از منظر مقام معظم رهبری قرار داد.

وی ضمن تسلیت به مناسبت فرا رسیدن اربعین شهدای خدمت گفت: از خداوند متعال می‌خواهیم برای مسئولان نظام توفیق خدمت صادقانه بیشتر و حرکت در مسیر این شهدا را عطا کند.

 سردبیر روزنامه حرف مازندران افزود: شهید رئیسی برای خدمت صادقانه و حل مشکلات مردم شب و روز در تلاش بود و همیشه و در همه حال مشغول خدمتگزاری به مردم بود.

وی با اشاره به بر ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات پیشرو، بر دقت در انتخاب فرد اصلح که بتواند باکیفیت، دقت و سرعت  مشکلات کشور را حل بکند تأکید کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید