۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
03:59
کد خبر : 9610099
۱۱:۲۱

۱۴۰۳/۰۴/۰۸
استاندار زنجان:

برگزاری انتخابات نشان از پویایی جمهوری اسلامی دارد

زنجان- استاندار زنجان گفت:مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق‌های رأی نشان‌ از پویایی نظام جمهوری اسلامی است.

برگزاری انتخابات نشان از پویایی جمهوری اسلامی دارد

به گزارش خبرنگار بسیج زنجان ؛ محسن افشارچی، امروز با حضور در یکی از شعبات احذ رأی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اهميت انتخابات در کشور بسیار مهم است اظهار کرد: این سومین انتخابات طی چهار ماه گذشته در استان است که برگزار می‌شود و شرایط انتخابات ریاست جمهوری نیز در کمتر از ۵۰ روز در کشور برنامه‌ریزی و امروز ۸ تیرماه در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه انتخابات نشان‌دهنده پویایی نظام جمهوری اسلامی است ابراز کرد: امروز شور انتخاباتی بین مردم حاکم است و امیدوارم مردم با حضور در پای صندوق‌های رأی فردی را انتخاب کنند که بتواند مسائل کشور را حل و فصل کند.

استاندار زنجان به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد و افزود:‌ مردم با شرکت در این انتخابات، تدبیر امور کشور را به مدت چهار سال به دست یک نفر می سپارند بنابراین باید در انتخاب این فرد حساس باشند.

وی اضافه کرد: ۱۴ هزار عوامل اجرایی در شعبات آماده اخذ رأی مردم هستند و این نشان دهنده پویایی نظام است.

فاطمه عسگری 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید