۲۹ / اسفند / ۱۴۰۳ - 19 March 2025
20:58
کد خبر : 9613369
۱۳:۱۷

۱۴۰۳/۰۴/۲۳

سرمازدگی تولید زردآلو در شاهرود را ۵۰ درصد کاهش داد

شاهرود_مدیر جهاد کشاورزی شاهرود گفت: امسال به دلیل سرمازدگی، طوفان و بارش تگرگ میزان تولید محصول زردآلو در این شهرستان ۵۰ درصد کاهش یافت.

سرمازدگی تولید زردآلو در شاهرود را ۵۰ درصد کاهش دادبه گزارش خبرگزاری بسیج، حمید آقابیکی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود صبح امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: شهرستان شاهرود ۶ هزار و ۲۰۰ هکتار باغ زردآلو دارد.
وی از مجموع باغ‌های زیر کشت محصول زردآلو پنج هزار و ۲۰۰ هکتار آن بارور است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود اضافه کرد: امسال به دلیل سرمازدگی، طوفان و بارش تگرگ میزان تولید محصول زردآلوی شهرستان شاهرود ۵۰ درصد کاهش یافت.
آقابیکی میانگین برداشت محصول از هر هکتار باغ زردآلو در شاهرود را ۱۲ تن اعلام کرد و گفت؛ پیش‌بینی می‌شود امسال ۳۱ هزار تن زردآلو از باغ‌های شاهرود برداشت شود.
وی گفت: مهم‌ترین ارقام زردآلو در باغ‌های شهرستان شاهرود قوامی، رجبعلی، جهانگیری، خیبه‌ای، غیاثی، نصیری منوچهری، حاج محمدی و کبرایی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود افزود: ۷۰ درصد زردآلوی تولید شده در این شهرستان به صورت تازه‌خوری و بقیه در صنایع تبدیلی به صورت خشکبار استفاده می‌شود.
آقابیکی با بیان اینکه برداشت زردآلو از باغ‌های شهرستان شاهرود همچنان ادامه دارد؛ گفت: برداشت زردآلو در شاهرود تا اواخر مردادماه ادامه دارد.

علي عامري
خبرنگار: علي عامري

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید