خواهر بسیجی فاطمه یوسف زاده در پایگاه مقاومت بسیج رقیه خاتون در تبیین گفتمان مهدویت در گفتگو با خبرگزاری بسیج گفت: در این هیاهوی دنیا برخی یک کار کوچک می تواند تلنگری برای یاد آوری امام زمان(عج) و ظهور ایشان کارهای بزرگی را در پی داشته باشد
کسانی مسبب خیر شدند و سه شنبه های مهدوی را در محله ها برگزار می کنند که این خود می توانند برکات زیادی داشته باشد.
فاطمه یوسف زاده گفت: به برکت خون شهدا مخصوصا شهید شیرازی که از بنیان گذارهای این طرح بوده چراغ سه شنبه های مهدوی تو محله ها و شهرها توسط نوکرهای پای کار امام زمان در پایگاه مقاومت بسیج رقیه خاتون سلام الله علیهم روشن می شود.
قرار هفتگی همه سه شنبه هاست. و ترجیحا حوالی ساعت ۵ عصر. هدف اصلی مون هم اینه که یاد امام زمان رو توی محله هامون فراگیر کنیم.
وی ادامه داد: برای خودمان یاد آوری کنیم که ما منتظریم و منتظر نباید منفعل باشه. این هدف قراره با خدمت رسانی به مردم از طرف قشر مذهبی و انقلابی محقق بشود.
این بانوی بسیجی تصریح کرد: برای اینکه به این هدف برسیم یه سری نکات اجرایی هست که خدمتتون میگیم: استمرار داشتن و پای کار بودن از اوجب واجبات هرکاریه. در واقع برای نتیجه خوب گرفتن باید کار مستمر باشه و سه شنبه های مهدوی هم قطعا همینطوره. پس حواسمون باشه که کار رو طوری شروع کنیم که امکان استمرار داشته باشد.
یوسف زاده گفت: ممکنه انجام برخی از این کارها به سختی کار اضافه کند و نتوانیم کار رو مستمر ادامه بدهیم، سعی کنید قدم های اول رو سبک بردارید تا در ادامه مسیر با اضافه شدن خادم های جدید و بیشتر شدن کمک های مردمی، کمیت و کیفیت کار رو هم بالا ببرید.
این بانوی بسیجی خاطر نشان کرد: یادمون باشد که استمرار این کار در یک محل خاص مهمترین بخش این حرکت می باشد.