دیدار مدیر عامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس با معاون فرهنگی هنری سپاه امام علی ابن ابی طالب (ع) در قم
در آستانه آغاز به کار نوزدهمین دوره جشنواره بین المللی تئاتر مقاومت، مدیر عامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس با معاون فرهنگی هنری سپاه امام علی ابن ابی طالب (ع) دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، در این دیدار، محمد حبیبی مدیر عامل انجمن تئاتر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و محمد کاظم تبار دبیر جشنوار بین المللی تئاتر مقاومت با حضور در معاونت فرهنگی هنری سپاه امام علی ابن ابی طالب (ع)، همکاری و همراهی این معاونت را به عنوان محور جشنواره یاد شده در استان قم راهگشا و امیدآفرین خواندند.
در این دیدار که با حضور اعضای شورای جشنواره تئاتر مقاومت صورت گرفت، سرهنگ پاسدار هادی بادینلو معاون فرهنگی هنری سپاه استان قم ضمن تمجید از عملکرد رو به جلو جشنواره تئاتر مقاومت نکاتی را در خصوص آمادگی مجموعه های فرهنگی هنری سپاه و بسیج و گروههای نمایشی استان برای همراهی با جشنواره یاد شده بیان نمود.
انتهای پیام/
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار