۲۴ / اسفند / ۱۴۰۳ - 14 March 2025
20:19
کد خبر : 9618416
۱۰:۴۸

۱۴۰۳/۰۵/۱۳
امام‌جمعه قبای بهاران مریوان:

حمله جنایت و ترور شهید هنیه بی‌پاسخ نخواهد ماند

امام‌جمعه قبای بهاران مریوان گفت: بی شک ترور شهید هنیه توسط رژیم غاصب اسرائیل با حمایت استکبار جهانی صورت‌گرفته است و قطعاً این جنایت بی‌پاسخ نخواهند ماند.

ماموستا امجد محمودی امام‌جمعه قبای بهاران مریوان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، شهادت دکتر اسماعیل هنیه رئیس‌دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و محافظ وی را تسلیت گفت و تأکید کرد: بی شک این حمله توسط رژیم غاصب اسرائیل با حمایت استکبار جهانی صورت‌گرفته است و قطعاً این جنایت بی‌پاسخ نخواهند ماند.

ماموستا محمودی در ادامه سخنان خود شهادت مظلومانه اسماعیل هنیه را نیز به خانواده محترم این شهید و ملت‌های محور مقاومت تسلیت گفت.

وی بیان داشت: استکبار جهانی و رژیم کودک کش فلسطین چندین سال متوالی است که دنبال به‌شهادت‌رساندن مسئولان حساس هستند و آنان را رصد می‌کردند و چند ماه قبل چند نفر از اعضای خانواده شهید هنیه به شهادت رسیدند.

امام‌جمعه قبای بهاران مریوان افزود: با به شهادت رساندن شهید هنیه هیچ خللی در جبهه مقاومت ایجاد نخواهد شد و به کمک خداوند متعال شهادت دکتر هنیه زمینه‌ساز آزادی قدس شریف و تقویت جبهه مقاومت خواهد شد.

وی گفت: درگیری در فلسطین و سرایت‌دادن آن به سایر سرزمین‌های اسلامی از اقدامات و اهداف شوم اسرائیل است؛ ولی جبهه مقاومت و کشور‌های حامی آن هیچ‌وقت در جنگ با اسرائیل و حامیان آن دست‌بردار نیستند و کوتاه نمی‌آیند.

ماموستا محمودی در پایان خاطرنشان کرد: شهادت شهید هنیه را به ملت مظلوم و مقتدر فلسطین، جبهه مقاومت، حماس و نیز به رهبر معظم انقلاب و ملت همیشه حامی ایران اسلامی تسلیت عرض می‌کنم و خواستار شناسایی عاملان و اشد مجازات را از نیرو‌های امنیتی و سربازان گمنام و قوه قضائیه خواهانم.

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید