۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
18:56
۱۹:۱۶

۱۴۰۳/۰۵/۲۰

برگزاری جلسات اصلاح الگوی مصرف برق در پایگاه مقاومت بسیج شهیده مریم فرهانیان آبادان

فرمانده حوزه حضرت فاطمه (س) آبادان از برگزاری جلسات اصلاح الگوی مصرف برق در این شهرستان خبر داد.

 

 

 

 

 

 

به گزارش خبرنگارخبرگزاری بسیج درناحیه آبادان، جابری فرمانده حوزه حضرت فاطمه (س)گفت: الگو گرفتن از زندگی ائمه علیهم‌السلام جزو موارد مورد تاکید در معارف اسلامی و در جهت ساختن سبک زندگی مناسب برای مؤمنان است، در زندگی حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها باید دقیق شد، با نگاهی نو آن زندگی را شناخت و به معنای واقعی کلمه آن را الگو قرار داد.

وی گفت:یکی از ابعاد زندگانی این بانوی بزرگوار نیایش‌های عاشقانه آن حضرت با خداوند تبارک و تعالی است. دعاهایی است که منسوب به حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بوده و راهگشا برای کسب معرفت و رسیدن به کمال محسوب می‌شود.

فرمانده حوزه خواهران گفت :وَارزُقنا مِن فَضلِک الواسِعِ رِزقاً حَلالاً طَیباً،نکته جالب توجه این است که حضرت فاطمه علیهاالسلام در این بخش از درخواست خویش به منشأ رزق حلال طیب اشاره فرموده اند وان فضل الله الواسع می‌باشد.

به گفته او الله عزوجل که خود دارای اسم مبارک واسع هستند یکی ازشؤون ربوبی اش فضل الواسع می‌باشد.فضل همان فیض است که در مقام تحقق در عالم ملک و ملکوت باعنوان فضل شناخته می شود.

وی افزود: امیرالمؤمنین(ع) طمع‏ورزی حرص و ولع داشتن و توقع و افزون طلبی بی جا را یکی از زشت‏‎ترین و بدترین کارهای انسان می‏داند، چنانکه در این‏باره فرموده: « بدترین چیز طمع‏کاری است» (غررالحکم ج 1)و در پایان ازهمه خواهران تشکر نمود و گفت که اصلاح الگو مصرف را در همه امور مدنظر داشته باشید .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید