به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، مراسم تجلیل از خبرنگاران شهرستان تنکابن با حضور فرمانده سپاه و مسئول نمایندگی ولی فقیه سپاه این شهرستان برگزار شد.
سرهنگ مهدوی "فرمانده سپاه ناحیه تنکابن" با قدردانی از تلاشهای خبرنگاران و گرامیداشت خبرنگار شهید محمود صارمی گفت: خبرنگاران افسران جنگ نرم هستید و می توانید در مقابل دشمنان رسانه ای ایستادگی کنید.
وی افزود: کارهای بزرگی در کشور انجام شده و غول رسانه ای دارند خدمات را نادیده می گیرند شما بعنوان اصحاب رسانه و اهل قلم در این زمینه اثر گذار باشید.
فرمانده سپاه ناحیه تنکابن تصریح کرد: خبرنگاران تنها قشری هستند که می تواند امید آفرینی کنند، جمهوری اسلامی امروز تنها قدرت مقاومت و داره به مقاومت کمک می کند و رژیم صهیونسیتی رو به نابودی است.
سرهنگ مهدوی در پایان بیان داشت: خبرنگاران پل ارتباطی مردم و مسئولان هستند و شما باید درست نقد نمایید.