۱۰ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 30 April 2025
20:39
کد خبر : 9621478
۰۰:۲۲

۱۴۰۳/۰۵/۲۸
مثبت سوژه

روستایی بدون بیکار با همت و روحیه جهادی بانوی بسیجی

فاطمه زهرا علیدوست فرمانده پایگاه مقاومت ولایت روستای تقاب شهرستان خوسف و مسئول صندوق قرض الحسنه مردم دار و مردم یار این روستا است که توانسته با تکیه بر همت بلند و روحیه جهادی خود و فعال سازی صندوق مردم دارد و مردم یار روستا، زمینه اشتغال آفرینی برای خود، خانواده و جوانان روستا را فراهم آورد به نحوی که از این روستا به عنوان روستای "بدون بیکار" در سطح شهرستان یاد می گردد.

خبرگزاری بسیج، فاطمه زهرا علیدوست بانوی بسیجی با اراده و پرتلاشی است که مسئولیت فرماندهی پایگاه بسیج و صندوق قرض الحسنه مردم دار و مردم یار این روستا را بر عهده دارد و توانسته با روحیه بسیجی و جهادی، تحولی در زمینه اشتغال زایی در سطح روستا به وجود آورد و نقش پررنگی در از بین بردن بیکاری در روستا ایفا نماید.
خانم علیدوست در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج گفت: یکی از مهمترین دغدغه های من موضوع اشتغالزایی به ویژه برای بانوان روستا بود و لذا تمام همت خود را صرف کمک به ایجاد کسب و کار در سطح روستا معطوف کردم.
وی با اشاره به نقش پررنگ و اساسی که صندوق مردم دار و مردم یار روستا در زمینه اشتغال آفرینی در روستا دارد، گفت:
صندوق قرض الحسنه مردم یار و مردم دار روستای تقاب در تاریخ ۱۳۹۷/۲/۲۲ با همت تسهیلگران بسیج سازندگی شهرستان آقا و خانم خدابخشی و با شرکت ۲۰ نفر از مردم و مبلغ حق عضویت ۱۵۰ هزار تومان تشکیل گردید که الحمدلله از آن زمان منشا برکات بسیاری برای روستا گردیده است.
مسئول صندوق مردم دار و مردم یار روستای تقاب افزود: با کمک و استقبال مردم روز به روز بر سرمایه صندوق افزوده شد و هم اکنون این صندوق بیش از ۲۲۰ نفر عضو دارد و به صورت ماهانه مبلغ چهل و پنج میلیون تومان وام با بهره اندک جهت راه اندازی کسب و کار به متقاضیان پرداخت می کند که تا کنون تعداد ۱۵۰ نفر از اهالی با اولویت زنان بی سرپرست و بدسرپرست از وام پرداختی این صندوق بهره مند شده اند.
خانم علیدوست که خود یک کارگاه دایر نموده و محصولاتی همچون انگور، انار، گوجه، لیمو و... را در این کارگاه آبگیری کرده و در فروشگاه محصولات ارگانیک خود به فروش می رساند، گفت:
 وام های اعطایی از سوی صندوق مردم دار و مردم یار روستا موجبات ایجاد کسب و کارهای متعدد و متنوعی همچون کارگاه تولید سیسمونی، کارگاه دست ساخته های چوبی، کارگاه خیاطی، تولید گیاهان زینتی،کارگاه بلوکه زنی، کارگاه موزائیک زنی و ..‌. را فراهم نموده که این امر موجب از بین رفتن بیکاری در سطح روستا گردیده است.
گفتنی است خانم علیدوست در سال ۱۴۰۲ به عنوان مسئول برتر و صندوق مردم دار و مردم یار روستای تقاب نیز به عنوان برترین صندوق مردم دار و مردم یار بسیج در جشنواره کشوری مالک اشتر انتخاب گردیده است‌.

حمید کیانی
خبرنگار: حمید کیانی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید