۱۴ / تير / ۱۴۰۴ - 05 July 2025
17:25
کد خبر : 9622916
۱۶:۰۶

۱۴۰۳/۰۶/۰۵

مجلس روضه در شهرداری هفتکل

به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی روضه اباعبدالله الحسین با حضور کارکنان شهرداری در شهرستان هفتکل برگزار گردید.
مجلس روضه در شهرداری هفتکل

به گزارش خبرگزاری بسیج از هفتکل، به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی روضه اباعبدالله الحسین با حضور کارکنان شهرداری و سخنران حجت‌الاسلام والمسلمین علی خلیلی امام جمعه هفتکل و با نوای گرم حجت‌الاسلام والمسلمین صادق حسینی در شهرستان هفتکل برگزار گردید.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی خلیلی امام جمعه شهرستان هفتکل گفت: به خدا قسم نوکری امام حسین (ع) در برابر تمام عالم قابل قیاس نیست، هر طور که شده اسم خودتان را در دستگاه این آقا بنویسید.

وی در ادامه افزود: زمانی که نام امام حسین (ع) را می­ برند اشک در چشم جمع شود، این نشانه ایمان است، دل باید با شنیدن نام امام حسین (ع) بشکند.

خلیلی در پایان گفت: اشک و آه، یکی از نعمت‌های است که خداوند به هر کسی عنایت نمی‌کند، منشا اشک و آه، در نظر گرفتن محرومیت ها، شوق‌ها و ناکامی‌های است که انسان در زندگی می‌تواند به آن توجه داشته باشد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید