به گزارش خبرگزاری بسیج از لشکر ۱۴ امام حسین(علیه السلام)، برنامه قافله بزرگ عزاداری 28 صفر با حضور کل نیروهای مسلح استان اصفهان اعم از ارتش، سپاه، نیروهای انتظامی، پیشکسوتان و بازنشستگان نیروهای مسلح همراه با بسیجیان همیشه حاضر از فلکه بزرگمهر تا گلستان شهدای استان اصفهان به مناسبت شهادت پیامبر عظیم الشان اسلام حضرت محمد مصطفی(صل الله علیه وآله وسلم) و همچنین شهادت امام حسن مجتبی(علیه السلام) برگزار گردید.
مسئول روابط عمومی و تبلیغات لشکر14امام حسین(علیه السلام) با اعلام این خبر گفت: تجمع عظیم قافله عزاداری با حضورفرماندهان عالی نظامی ارتش، سپاه و نیروی انتظامی، آیات عظام و مسئولین ولی فقیه در نیروهای نظامی، پیشکسوتان، خانواده های معظم شهدا وجانبازان، فرماندهان، ائمه جماعات، ورزشکاران، مردم شهید پرور و ولایتی، کسبه بازار و مغازه داران، نیروهای نظامی و انتظامی، پایوران، بسیجیان همیشه حاضر در میدان، و نیروهای وظیفه لشکر14امام حسین(علیه السلام) و همچنین کلیه گردانهای امام حسین(علیه السلام) از لشکر14امام حسین(علیه السلام) اصفهان در فلکه بزرگمهر استان اصفهان برگزار گردید.
این مسئول افزود: مراسم با قرائت قرآن با صدای گرم قاری کشوری و سرود ملی جمهوری اسلامی شروع و در ادامه با مداحی مداحان اهل بیت همراه بود، در ادامه کلیه شرکت کنندگان در مراسم مسیر فلکه بزرگمهر تا گلستان شهدا را بصورت دسته جات سینه زنی و هیئتهای مختلف از جای جای استان اصفهان و یگانی با پای پیاده طی نمودند.
فرمانده گردان114(امام حسین) گفت:حضور پایوران وبسیجان گردان ۱۱۴ در مراسم سوگواری و عزاداری سالروز رحلت جانسوز خاتم الانبیاء حضرت محمد مصطفی( صلی الله علیه و آله) و شهادت مظلومانه امام حسن مجتبی( علیه السلام) با حضور هیئات مذهبی زنجیرزن و سینه زن و حرکت از حسینیه اعظم به سمت مسجد حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) مکان تجمع انجام شد.
این مسئول با اشاره به حضور بسیجیان در این برنامه ادامه داد: بسیجیان و رزمندگان گردان ۱۱۶حضرت امام حسین)علیه السلام( در منطقه راوند و کربلای ایران (مشهد اردهال) در ۲۸ صفر برنامه اقامه قافله عزاداری و موکب پذیرایی همراه با برپایی برنامه های متنوع فرهنگی را داشتند.
فرمانده گردان 119 گفت: مراسم چلشتم یا همان چهل و هشتم که منظور چهل و هشت روز پس از شهادت امام حسین(علیه السلام) در عاشورا است؛ مواکب و ایستگاههای صلواتی برای عزاداران برپا شد، عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت (علیه السلام) امروز همزمان با ۲۸ صفر، سالروز رحلت حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه وآله وسلم) و شهادت حضرت امام حسن مجتبی (علیه السلام) در قالب هیاتهای عزاداری در آستان مقدس امامزادگان آقاعلیعباس (علیه السلام) و شاهزاده محمد (علیه السلام) مشرف شده و سوگواری کردند.