به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، فرزانه صادق "وزیر راه و شهرسازی" گفت: پنج میلیون زائر ایام دهه پایانی صفر به مشهد وارد شدند که ۸۰ درصد این سفرها با خودروی شخصی انجام شد.
وی ادامه داد: ۱۰ درصد زائران توسط ناوگان اتوبوسرانی، سه درصد به صورت هوایی و هفت درصد به صورت ریلی وارد مشهد شدند.
صادق اظهار کرد: از عصر امروز تا ۲ روز آینده، بیشترین خروج زائران از مشهد را خواهیم داشت که برنامهریزی شده تا مشکلی برای بازگشت زائران نداشته باشیم.
وزیر راه تصریح کرد: در خصوص تعداد پروازها، رام های قطار و تعداد اتوبوسهای جاده ای برای خروج زائران تمهیدات لازم اندیشیده شده تا شاهد کمترین معطلی باشیم.
وی افزود: با توجه به حضور میلیونی زائران در دهه پایانی صفر در مشهد، برای سال آِینده به گونه ای برنامه ریزی خواهد شد تا مشکلی جهت حمل و نقل سایر نقاط کشور بوجود نیاید.