۰۲ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 22 April 2025
15:48
کد خبر : 9627695
۱۷:۴۶

۱۴۰۳/۰۶/۲۶

بازدید سرزده مدیر جهاد کشاورزی از نانوایی های

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هفتکل به منظور کیفی سازی پخت نان، انجام و بررسی نکات مهم در زمینه رعایت بهداشت از تعدادی نانوایی‌های سطح شهرستان بازدید کرد.
بازدید سرزده مدیر جهاد کشاورزی  از نانوایی های

به گزارش خبرگزاری بسیج از هفتکل، جلال غریب وند مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هفتکل به منظور کیفی سازی پخت نان، انجام و بررسی نکات مهم در زمینه رعایت بهداشت فردی و محیط نانوایی ها، چگونگی تکریم ارباب رجوع، از تعدادی نانوایی‌های سطح شهرستان بازدید و از نزدیک در جریان روند کاری آنان قرار گرفت.

جلال غریب وند مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هفتکل گفت: با توجه به عدم ساعت پخت نان در تایم صبح توسط نانوایان شهرستان و در خواست مردم از مدیریت، بازدید و تذکرات لازم انجام شد.

وی ادامه داد: پخت به موقع نان، رعایت ساعت کاری و پخت با کیفیت، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و جلب رضایت مردم را از عوامل مهم تأثیر گذار بر فعالیت‌ها و امتیازات نانوایی‌ها است.

غریب وند در ادامه افزود: تعدادی از نانوایان کمبود سهمیه آرد را علت عدم پخت نان در تایم صبح دانستند که در جلسه آینده شورا، مشکل کمبود سهمیه آرد آن‌ها مطرح و جهت افزایش سهمیه پیگیری‌های لازم صورت خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه به دلیل ذائقه‌های مختلف، تنوع در تولید نان به عنوان یک ضرورت است اظهار داشت: نانی که توسط نانوایی‌ها تولید و پخش می‌شود باید مورد طبع و ذائقه مردم باشد و در تهیه آن باید تمامی نکات بهداشتی در نظر گرفته شود.

 غریب وند در پایان خاطرنشان کرد: نان به عنوان غذای مردم نقش اساسی در سبد خانوار دارد پس یکی از ابتدایی‌ترین حقوق شهروندی استفاده از نان با کیفیت است که در این خصوص، نانوایی‌ها باید جدیت و تلاش بیشتری داشته باشند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید