«الف» مثل آب، «خ» مثل خدمت

بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، کمیته‌ها و نهادهای مختلف یکی پس از دیگری متولد شدند تا روند بهسازی و بازسازی با سرعت هرچه بیشتر به‌پیش رود.
کد خبر: ۹۶۳۱۴۷۶
|
۰۶ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸
«الف» مثل آب، «خ» مثل خدمت
به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، روحیه انقلابی مردمی که به‌تازگی طعم آزادی را چشیده بودند آن‌قدر بالابود که همه سختی‌ها را یکی پس از دیگری به جان خریدند و در مسیری قدم برداشتند که سکان‌دار انقلاب برایشان ترسیم کرده بودند.
اما روزهای خوش سازندگی دوام زیادی نداشت و با حمله ناجوانمردانه حزب بعث به سرکردگی صدام ملعون جنگی نابرابر و ناخواسته به ایران تحمیل شد و حال بد آن روزهای کشور، باز هم وفاق ملی و حضور پررنگ جوانان را طلب می‌کرد. جوانانی که از خانه و خانواده  گذشتند و راهی مناطق جنگی شدند تا حافظ وجب‌به‌وجب خاکی باشند که به‌تازگی از چنگال سلطه رژیم شاهنشاهی آزاد شده بود. جنگ تحمیلی حدود ۸ سال طول کشید و در این مدت اندک تأسیساتی که از قبل وجود داشت کاملا تخریب  و یا خسارات غیر قابل جبرانی را متحمل شد و همین امر سبب شد تا بار دیگر همه چیز از نو آغاز شود.
سازندگی از شهرهای بزرگ شروع شد و کم‌کم به شهرهای کوچک و روستاها و مناطق محروم رسید و رفته‌رفته این خدمات‌دهی و خدمت‌رسانی سرعت بیشتری گرفت به‌طوری که حتی در نقاط صعب‌العبور هم دسترسی مردم به امکانات بهتر و بهتر شد.یکی از بخش‌هایی که در حال حاضر بسیار جای تأمل و کار دارد، تأمین آب شرب  و دسترسی مردم مناطق محروم به این مایه حیاتی است چراکه آب آشامیدنی سالم، یکی از مهم‌ترین مطالبات به حق مردم به‌خصوص اهالی روستاهای دورافتاده است و کمتر برخوردار است. باوجوداینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی خدمات خوب و قابل‌توجهی  مانند  راه‌سازی، برق‌رسانی، جاده‌سازی و آب‌رسانی در روستاها انجام شده  اما هنوز برخی از مناطق وجود دارند که به علت صعب‌العبور بودن مسیر از وجود برخی امکانات محروم هستند و  آبرسانی به برخی از مناطق دورافتاده یکی از مشکلات اساسی است  به طوری که گاهی مردم برای تهیه آب سالم و بهداشتی مجبورند مسافت‌های طولانی را طی کنند. یکی از مناطقی که مشکل آبرسانی، اهالی آن را آزار می‌داد، انگوت در استان سرسبز و زیبای اردبیل است که چندسالی است شهرستان شده و سه بخش دارد.به دلیل وجود تنش آبی بالا و وضعیت نامناسب آبرسانی، اهالی منطقه قادر به پرورش دام نیستند و همین امر زمینه را برای مهاجرت خانواده‌ها به کرج و حاشیه‌نشینی فراهم کرده است.این مطالب را مهرداد فتحی ستوده، مسئول تیپ جهادی مستضعفین در استان اردبیل می‌گوید و اضافه می‌کند: به همین دلیل یکی از مناطق هدف ما شهرستان انگوت بود که تا به امروز موفق شدیم هفت پروژه آبرسانی را در این منطقه اجرایی کنیم. وی ادامه داد: همه پروژه‌ها با نام  تیپ  جهادی مستضعفین دیوارنویسی شده و در اختیار اهالی منطقه قرار گرفته است.
ستوده گفت: به مناسبت هفته دفاع مقدس، یک منبع آب ۸۰ مترمکعبی که با اتاق فرمان ۱۲۰ متر مکعب است به مردم روستا هدیه داده شده است و گروه جهادی شهید احمدی روشن در این کار ما را یاری کردند.آب، سرمنشأ آبادی و آبادانی است و  در هرکجا که جاری می‌شود، می تواند زندگی را هم جاری کند و نگاه تیپ جهادی مستضعفین استان اردبیل به‌درستی این مهم را ارج نهاد و با بهره‌برداری از پروژه‌های آبرسانی علاوه بر مرتفع کردن مشکل آب شرب مورد نیاز مردم مناطق محروم، زمینه ماندن آنها در روستای مادری را هم فراهم می کند.
ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار