۲۹ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 19 May 2025
01:03
کد خبر : 9633450
۱۰:۴۷

۱۴۰۳/۰۷/۱۳
آیت الله سیداحمد خاتمی

«شهید نصرالله» پرچمدار جبهه مقاومت بود/ مراقب جنگ روانی دشمن باشیم

عضو فقهای شورای نگهبان گفت: شهید «سیدحسن نصرالله» پرچمدار جبهه مقاومت و قهرمان شجاع بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی از ساوه؛ آیت الله سید احمد خاتمی در مراسم بزرگداشت شهید مقاومت «سید حسن نصرالله» که شامگاه گذشته در امامزاده سید اسحاق(ع) ساوه برگزار شد؛ ضمن تسلیت و تبریک شهادت این مجاهد کبیر گفت: با این شهادت‌ها نه تنها ذره‌ای از شور و نشاط مجاهدان کاسته نمی‌شود، بلکه به فضل خدا بر انگیزه آنان افزوده خواهد شد و این مجاهدت‌ها تا نابودی رژیم صهیونیستی به راه خود ادامه خواهند داد و به کوری چشم دشمنان، مسیر شهید نصرالله با قدرت و استقامت ادامه خواهد یافت.

وی افزود: شهید نصرالله همواره در محو ولایت بود و اولین وظیفه ما اطاعت از ولایت است، همان‌طور که سید حسن نصرالله عمل می‌کرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: شهادت نصرالله نیز معنایی عمیق داشت و مراد او همین بو و به خوبی میدانست که اگر غیر از شهادت به چیزی دیگر می‌رسید، این امر برایش حسرت‌آور بود و این شهادت برای وی نماد تحقق آرمان‌ها و وفاداری به مسیرش بود.
وی تأکید کرد: شهید سید حسن نصرالله پرچمدار جبهه مقاومت و قهرمان شجاع بود، مدام آماده شهادت بود و این را از عبارات و بیاناتش کاملاً متوجه می‌شویم که دنبال شهادت می‌دوید.

آیت الله خاتمی در ادامه با اشاره به سخنان بایدن رئیس جمهور آمریکا که جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی را دفاع از خود و مشروع خوانده است، گفت: کشتن کودکان شیرخوار و بیش از ۴۰ هزار نفر و چند هزار مجروح در پیش چشم جهانیان حق مشروع است؟ رژیم صهیونیستی دست پرورده آمریکاست و این بمب‌ها را آمریکا در اختیارش قرار داده تا زنان و کودکان و مردم بی‌دفاع را به خاک و خون بکشد.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: حمله موشکی ایران به مواضع رژیم صهیونیستی اقدامی قهرمانانه و نشان دهنده اوج اقتدار و عزت جمهوری اسلامی ایران است.
وی بیان کرد: قدرت نظامی و موشکی ایران به گونه‌ای است که اهداف در خاک دشمن نه تنها از مرز‌های جغرافیایی، بلکه از نقاط مختلف کشور به‌طور دقیق توسط موشک‌های بالستیک نشانه‌گیری می‌شود.
آیت الله خاتمی یادآور شد: نیرو‌های مسلح کشور با قدرت و قاطعیت بیشتری از عملیات وعده صادق یک، عملیات وعده صادق دو را با موفقیت انجام دادند، اما اخبار مربوط به این موفقیت‌ها که توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی منتشر می‌شود، به طور عمده سانسور شده است.
وی گفت: حمله موشکی ما علاوه بر اینکه کار قرآنی بود، قانونی نیز بود زیرا ایران تنها از حق خود برای دفاع مشروع بر اساس ماده ۵۱ منشور ملل متحد استفاده کرده و به‌طور انحصاری پایگاه‌های نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.
امام جمعه موقت تهران بیان کرد: رژیم صهیونسیتی درگیر غزه، لبنان، سوریه و یمن است، و تمام توان نظامی و موشکی ایران برای پاسخ قاطعانه به هرگونه تحرک اسرائیل آماده است اگر رژیم صهیونسیتی بخواهد شیطنت کند به فرموده مقام معظم رهبری تل‌آویو و حیفا با خاک یکسان خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: امروزه خطرناک‌ترین و مهم‌ترین ابزار جنگ تبلیغاتی دشمنان، جنگ سخت نیست بلکه جنگ روانی است که به مراتب سخت تر از جنگ سخت است که باید مراقب این نوع جنگ نیز باشیم.

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید