
به گزارش خبرگزاری بسیج بهبهان:برگزاری یادواره شهدای امنیت بمناسبت فرارسیدن هفته انتظامی، و در راستای ارج نهادن به زحمات و تلاشهای شبانه روزی پرنسل فداکار و جان برکف فراجا و همچنین بزرگداشت مقام شهیدان جبهه مقاومت، در سالروز شهادت شهید جهانشاه بازارنوی و به یاد پنج شهید گلگون کفن انتظامی در دوران هشت سال دفاع مقدس، یادواره شهدای امنیت در آستان مقدس امام زاده محمدباقر(ع) دهستان دودانگه برگزار گردید.
حجت الاسلام رضایی تقوی در این مراسم بیان داشته ؛برگزاری یادواره شهدا والامقام بزرگترین تبیین برای انتقال الگو به نسل جوان جامعه به شمار میرود.
در ادامه وی در سخنانی از شهدا به عنوان قهرمانان واقعی و همیشه جاوید وطن و مشعل فروزان غیرت، دینداری و آزادگی نام برد و گفت: شهدا پاسداران فرهنگ، دین و انقلاب هستند و در این راه با آگاهی جان خود را تقدیم کردند.
این یادواره به میزبانی حوزه مقاومت بسیج شهید فنی دودانگه بهبهان و مجموعه فرماندهی انتظامی شهرستان بهبهان با حضور برخی از مسئولان مسئولین و خانوادههای معظم شهدا و ایثارگران در جوار امام زاده محمد باقر (ع) برگزار شد.