
به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ حجتالاسلام کشیری امام جمعه شهرستان مینودشت در خطبههای نمازجمعه این هفته ضمن تبریک میلاد امام حسن عسکری(ع) گفت: امام حسن عسکری(ع) فرمودند: با رفتار خوبتان مودت دوستی دیگران را به ما جلب کنید.
وی ضمن تسلیت فرا رسیدن وفات حضرت معصومه(س) بیان کرد: یکی از افتخارات ما ایرانیها این است که حرم مطهر حضرت معصومه(س) در شهر قم قرار دارد و امروز از برکت این بانوی گرانقدر از ۱۲۰ کشور دنیا در قم طلبه داریم و تعداد زیادی از مراجع عظام تقلید در شهر قم هستند.
امام جمعه مینودشت ضمن گرامیداشت سالگرد شهادت آیتالله اشرفی اصفهانی نماینده امام(ره) و امام جمعه کرمانشاه به دست ناپاک منافقین گفت: سلام و درود خدا بر این پیرمرد قد خمیدهای که با لباس رزم در میدان نبرد در کنار رزمندگان حاضر بود و خداوند توفیق شهادت در محراب را نصیب و روزیاش کرد.
وی با اشاره به سالگرد طوفانالاقصی خاطر نشان کرد: تنها جنگی که با رژیم صهیونیستی طولانی شد طوفان الاقصی بود و در عمر ۷۰ ساله ننگین رژیم صهیونیستی جنگی به طولانی این جنگ سابقه نداشته است. رژیم صهیونیستی دچار هشت ناکامی در طوفان الاقصی شد. ناکامی در کوچ اجباری مردم غزه، ناکامی در انهدام تونلهای مقاومت در غزه، ناتوانی در ترور رهبران اصلی مقاومت غزه مانند یحیی سنوار ومحمد ضیف، ناکامی در اشغال کامل غزه، افشای چهره سگ هار به نام نتانیاهو در کشتار زنان و کودکان ،ناتوانی در متوقف کردن حملات موشکی در غزه، عدم توانایی در از بین بردن حماس و مقاومت غزه، ناکامی در آزادسازی اسرای صهیونیست
امام جمعه مینودشت تصریح کرد: از یمن ۲۰۰ موشک، از عراق ۱۸۰ موشک و از سوریه ۸۰ موشک به صهیونیست ها اصابت کرد و در حمله وعده صادق دو ۴۲۱ افسر برجسته رژیم صهیونیستی با حمله ایران به جهنم واصل شدند.
وی با اشاره به بازتاب سخنرانی امام خامنهای مدظلهالعالی گفت: خطبه ایشان در جهان روشنگری به پا کرد و حکام عرب را رسوا کرد که ما شیعیان را رافضی، کافر و مشرک معرفی میکردند. ملت ایران تا پایان از ملت فلسطین، ملت لبنان و یمن دفاع خواهد کرد.
وی در پایان هفته نیروی انتظامی را به فرزندان خدوم و سختکوش نظامی تبریک گفت و برای آنان آرزوی توفیق کرد.
انتهای پیام/
یادداشت / حسین زارع
یادداشت| روایتی از حماسه جهادی بسیجیان در جنگهای ۱۲ روزه و رمضان
یادداشت|