۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
20:21
کد خبر : 9635281
۱۱:۳۷

۱۴۰۳/۰۷/۲۱
رئیس سازمان حمل‌ونقل شهرداری سنندج خبر داد:

پایش بیمه‌ای رانندگان تاکسی در سنندج

رئیس سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری سنندج گفت: با حذف افراد غیرمشمول ۴۳۰ راننده‌تاکسی در سنندج تا پایان ماه جاری بیمه می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان، حمید خضری اظهار کرد: طرح پایش بیمه رانندگان تاکسی در سنندج به‌عنوان یک اولویت مهم طی دو سال اخیر در این سازمان دنبال شد.

رئیس سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری سنندج تصریح کرد: بر اساس پایش‌هایی که صورت گرفت ۴۳۰ نفر از افرادی که راننده‌تاکسی نبودند؛ ولی از خدمات بیمه این صنف استفاده می‌کردند شناسایی، حذف و در نهایت ۴۳۰ نفر راننده‌تاکسی جایگزین آنها شد.

خضری با بیان اینکه بیمه تأمین اجتماعی ۳۰ نفر از این افراد برقرار و تا پایان ماه کل ۴۳۰ نفر به جامعه بیمه شده استان اضافه می‌شوند، گفت: ۲۳۰ بیمه شده تاکسی دیگر هم که بعضاً وکیل، طلافروش و در سایر صنف‌ها مشغول به کار هستند؛ ولی تحت عنوان راننده‌تاکسی بیمه شده‌اند شناسایی و حذف شده‌اند و به‌زودی ۲۳۰ راننده‌تاکسی جایگزین آنها می‌شود.

وی گفت: پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان امسال بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته همه رانندگان تاکسی شهر سنندج از خدمات بیمه تأمین اجتماعی بهره‌مند شوند.

وی تصریح کرد: این اقدامات در راستای حمایت از جامعه رانندگان خدوم در سطح شهر انجام و امیدواریم زمینه را برای خدمات‌رسانی هرچه بیشتر به شهروندان با ایجاد انگیزه در بین رانندگان تاکسی فراهم سازد.

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید