۰۸ / فروردين / ۱۴۰۴ - 28 March 2025
03:00
کد خبر : 9637396
۰۰:۰۰

۱۴۰۶/۰۸/۰۱

برپایی نمایشگاه فرش تولیدات مددجویی در آذربایجان شرقی

تبریز- مدیر کل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان شرقی از برپایی نمایشگاه فرش تولیدات مددجویی استان خبر داد. 

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، غلامعلی ملامهدی در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به برپایی نمایشگاه تولیدات فرش مددجویان استان، اظهار کرد: هدف از این نمایشگاه عرضه و فروش تولیدات فرش دستبافت و حمایت از تولید کننده و مصرف کننده است. 

وی افزود: این فرش های دستباف محصولات مددجویان تحت حمایت کمیته امداد استان بوده که جهت بازدید و خرید عموم مردم تا 10 آبان ماه از ساعت ۹ صبح تا 18 در محل اداره کل کمیته امداد استان واقع در تبریز چهار راه ابوریحان طبقه زیرزمین عرضه شده است. 

ملامهدی با تاکید بر فروش بی واسطه، گفت: به‌دنبال قطع دست سودجویان از تولیدات مددجویی هستیم تا این محصولات به صورت مستقیم و با قیمت رسمی بازار به دست مصرف کننده برسد. 

 مدیر کل کمیته امداد آذربایجان شرقی با دعوت از مردم برای بازدید و خرید از این نمایشگاه ، گفت: این نمایشگاه محل مناسبی برای خرید جهیزیه با کیفیت بصورت مستقیم و بدون واسطه است. 

 نمایشگاه عرضه و فروش تولیدات فرش مددجویی با حضور آیت الله کازرونی رئیس هیئت امنای کمیته امداد امام خمینی(ره) و حجت الاسلام مطهری اصل نماینده ولی فقیه در استان افتتاح شد. 

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید