۰۴ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 24 April 2025
06:14
کد خبر : 9637456
۰۹:۳۸

۱۴۰۳/۰۸/۰۱
هر روز با شهدای گلستان:

از شهادتم خوشحال باشید که این لطف الهی نصیب یکی از افراد خانواده یا همسنگرتان شده است

شهید سیدمختار حسینی در سال ۱۳۴۰ در شهرستان گنبد کاووس به دنیا آمد و ۱۳ اسفند ۱۳۶۲ در عملیات والفجر ۶ در منطقه چیلات به شهادت رسید.

از شهادتم خوشحال باشید که این لطف الهی نصیب یکی از افراد خانواده یا همسنگرتان شده است

به گزارش گروه دفاع مقدس خبرگزاری بسیج گلستان: شهید سیدمختار حسینی، در تیرماه ۱۳۴۰ در روستای «قوئین لی» از توابع شهرستان گنبد کاووس به دنیا آمد. وی از همان کودکی با قرآن آشنا شد و هیچ وقت این کتاب آسمانی را از خود جدا نکرد. قبل از رفتن به مدرسه، قرآن و نماز را یاد گرفت. در سال ۱۳۵۴ در محضر حجت‌الاسلام کرامتلو به یادگیری قرآن پرداخت و از همان زمان فعالیت‌های سیاسی‌اش را شروع کرد و در سال ۱۳۵۸ موفق به اخذ دیپلم شد.

با شروع جنگ تحمیلی عضو بسیج و پس از دو سال به عضویت سپاه پاسداران درآمد. در جبهه به عنوان نیروی پشتیبانی فعال بود. وی در سال ۱۳۶۱ ازدواج کرد. مختار به امام خمینی علاقه زیادی داشت و نسبت به مسائل دینی و مذهبی حساس بود.

سید مختار حسینی از اول جنگ در جبهه بود و به عنوان فرمانده خدمت می‌کرد و سرانجام در ۱۳ اسفند ۱۳۶۲ در عملیات والفجر ۶ در منطقه چیلات به شهادت رسید.

وصیتنامه:

پروردگارا، به عزتت سوگند دلم می‌خواهد در راهت شهید شوم. ملت ایران به لطف الهی آنقدر اهل رشد شده که خداوند این ملت را برای نصرت دینش و انقلاب حجتش روحی له الفدا برگزیده است. قدر این انتخاب را بدانید و ارزش آن را دارد که تمام هستی تان را در این راه بدهید. قدر امام را بدانید که هدیه‌ای از جانب خداوند است.

اما شما پدر، مادر، خواهر و برادرانم از شهادتم خوشحال باشید و افتخار کنید که این لطف الهی نصیب یکی از افراد خانواده یا همسنگرتان شده است. خوشحال باشید چرا که ما خوشحالیم.

انتهای پیام/

مهدی قوانلو
خبرنگار: مهدی قوانلو

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید