ارتقا ظرفیت تولید صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان
له گزارش خبرنگار بسیج از زاهدان، عباسعلی دهباشی، مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت: از ابتدای امسال ۱۶ واحد صنایع تبدیلی و غذایی به ظرفیت ۳۲ هزار تن، در زمینه های نگهداری ، بسته بندی و فرآوری خرما، پسته، گوشت قرمز و گلاب گیری با سرمایه گذاری بیش از دو هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال در سطح استان به بهره برداری رسید.
وی افزود: با راه اندازی این واحدها، تعداد واحد های صنایع غذایی و تبدیلی به ۲۸۴ واحد با ظرفیت یک میلیون و ۵۳۶ هزار تن ارتقا یافته است.
دهباشی بیان کرد: صنایع تبدیلی و غذایی در استان شامل عمل آوری، بسته بندی و کنسرو آبزیان ، کشتارگاه ها و کارخانجات خوراک دام و طیور، فرآورده های لبنی،نگهداری، فرآوری و بسته بندی خرما، درجه بندی و بسته بندی حبوبات و غلات، انواع دمنوش و گلاب گیری می باشد.
گفتنی است، با راه اندازی واحدهای جدید صنایع تبدیلی و غذایی در استان برای ۲۰۰ نفر فرصت شغلی مستقیم فراهم گردیده است.