۰۸ / خرداد / ۱۴۰۴ - 29 May 2025
18:05
کد خبر : 9637836
۲۳:۵۴

۱۴۰۳/۰۸/۰۲
جانشین قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) خوزستان:

خدمت به مردم، بهترین مبارزه با آمریکا است

سردار معین‌پور با بیان اینکه همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند بهترین مبارزه با آمریکا، خدمت به مردم است گفت: دشمن می‌کوشد مردم را نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ناامید کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از اندیمشک، سردار محمود معین‌پور در حاشیه بازدید از پروژه آبرسانی به روستاهای بخش الوارگرمسیری شهرستان اندیمشک اظهار کرد: همت و همراهی مسئولان در جهت پیشرفت این پروژه جای قدردانی دارد و امیدواریم شاهد حل مشکلات و بهره‌برداری از آن باشیم.

جانشین قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه حضرت ولی‌عصر (عج) خوزستان با بیان اینکه هدف از این کارها این است که رضایتمندی مردم را کسب کنیم و دشمنان را ناکام بگذاریم افزود: هر مشکل یک راهکار دارد و همه کارها شدنی هستند و اگر هم کاری انجام نمی‌شود قطعا همت بلندی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه باید برای حل مشکلات تلاش کنیم و هیچ بُن‌بستی وجود ندارد تصریح کرد: کار در مناطق محروم هم سختی و هم شیرینی خود را دارد و توفیق الهی است و رضایت خداوند سبحان نتیجه آن خواهد بود.

سردار معین‌پور بیان کرد: همان‌گونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند بهترین مبارزه با آمریکا، خدمت به مردم است و از طرف دیگر می‌بینیم که دشمن می‌کوشد مردم را نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ناامید کند.

وی خاطرنشان کرد: سپاه و بسیج خود را خادم مردم می‌دانند، مشغول محرومیت‌زدایی هستند و در کنار دولت‌ها به آنها کمک می‌کنند.

سرهنگ یونس زبیدی معاون فنی قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) خوزستان نیز گزارشی از وضعیت پروژه آبرسانی به روستاهای بخش الوارگرمسیری ارائه داد و اظهار کرد: این پروژه بیش از ۶۰ درصد پیشرفت داشته و پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید