۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
01:40
کد خبر : 9638310
۱۱:۱۷

۱۴۰۳/۰۸/۰۵

کاهش ۵ درصدی جابه‌جایی مسافر از استان اردبیل

معاون حمل ونقل اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اردبیل گفت: بیش از ۸۸۵ هزار نفر مسافر در ۷ ماهه گذشته از استان اردبیل به مقاصد مختلف کشور جابه‌جا شده است.
کاهش ۵ درصدی جابه‌جایی مسافر از استان اردبیل
به گزارش پایگاه خبری بسیج از اردبیل، رضا شیرین زاده صبح امروز در بازدید از شرکت‌های مسافربری شهرستان گرمی با بیان اینکه در ۷ ماهه گذشته بیش از ۱۴۰ هزار صورت وضعیت توسط شرکت‌ها صادر شده، اظهار کرد: در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که ۹۳۷ هزار نفر مسافر از استان جابه‌جا شده بودند، در ۷ ماهه گذشته کاهش ۵ درصدی را شاهد هستیم.
وی افزود: در ۷ ماهه گذشته ۵۱۲ هزار و ۸۲۱ نفر مسافر از شهرستان اردبیل، ۴ هزار نفر مسافر از شهرستان نیر، ۸ هزار نفر مسافر از شهرستان نمین، بیش از ۳ هزار نفر مسافر از شهرستان بیله‌سوار، بیش از ۶۷ هزار نفر مسافر از شهرستان پارس‌آباد، بیش از ۷۹ هزار نفر مسافر از شهرستان خلخال، حدود ۴ هزار و ۵۰۰ نفر مسافر از شهرستان کوثر، ۴۶ هزار و ۵۰۰ نفر مسافر از شهرستان گرمی، بیش از ۱۴۱ هزار نفر از شهرستان مشگین شهر، یک هزار و ۹۰۰ نفر مسافر از شهرستان سرعین، یک‌هزار و ۶۱۴ نفر مسافر از شهرستان اصلاندوز و حدود ۱۴ هزار و ۶۹۷ نفر نیز از سایر شهرستان‌ها به مقاصد مختلف جابه‌جا شده‌اند.معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل با اشاره به اینکه در مدت یاد شده ۴۶۱ هزار و۹۳۷ نفر مسافر توسط وسیله نقلیه اتوبوس، ۳۴۰ هزار و ۲۹۱ نفر توسط وسیله نقلیه سواری و بیش از ۸۳ هزار نفر نیز با وسیله نقلیه مینی بوس از استان به مقاصد مختلف کشور جابه‌جا شده‌اند، ادامه داد: ۶۲ شرکت مسافربری در استان اردبیل در حال خدمات‌رسانی به مردم و مسافران است.
شیرین زاده در این مدت از افزایش ۴ درصدی جابه‌جایی مسافر در شهرستان کوثر خبر داد و خاطرنشان کرد: در ۷ ماهه گذشته ۴ هزار و ۵۰۰ نفر مسافر از این شهرستان جابه‌جا شده‌اند، در حالیکه در مدت مشابه سال قبل این رقم ۴ هزار و ۳۰۰ نفر بود.وی فعالیت ۷ پایانه مسافربری در استان اردبیل را یادآور شد و گفت: هزار و ۲۳۱ ناوگان مسافر در استان اردبیل در حال خدمات رسانی به مردم و مسافران هستند.معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل با اشاره به فعالیت ۶۲ شرکت مسافربری در استان اردبیل، خدمات‌رسانی ۲ هزار و ۲۴۰ راننده در این استان را به مردم و مسافران یادآور شد و افزود: مردم و مسافران می‌توانند هرگونه شکایت و انتقاد خود از عملکرد شرکت و راننده را به سامانه ۱۴۱ اداره کل راهداری استان اطلاع دهند تا در اسرع وقت در کمیسیون های مربوطه به تخلفات رسیدگی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید