پایان برداشت محصول گوجه فرنگی در شهرستان نیشابور
به گزارش خبرگزاری بسیج خراسان رضوی از نیشابور، علی مبارکی با اعلام پایان برداشت محصول گوجه فرنگی در این شهرستان اظهار کرد: سطح زیر کشت گوجه فرنگی در سال زراعی جاری کاهش و به ۸۸۰هکتار رسیده است که نسبت به سال زراعی گذشته ۱۰درصد کمتر است. نوسان قیمت گوجه فرنگی در بازار از عوامل کاهش سطح زیر کشت این محصول در شهرستان است.
وی میانگین برداشت این محصول را از هر هکتار مزرعه در نیشابور ۵۰ تن ذکر و بیان کرد: پیش بینی می شود افزون بر ۴۴ هزار تن گوجه فرنگی از سطح مزارع در این شهرستان برداشت شده باشد.
مبارکی عنوان کرد: در سال زراعی کنونی و با هدف صرفهجویی در منابع آبی ۷۰درصد از مزارع گوجه فرنگی این شهرستان به روشهای نوین آبیاری کشت شد و بالغ بر ۶۰ درصد از مزارع گوجه فرنگی از نشائ صنعتی برای کشت استفاده شده است.
وی به توزیع بیش از ۲۵۰تن انواع کودهای شیمیایی در سال زراعی جاری بین کشاورزان گوجه فرنگی کار این منطقه اشاره کرد و افزود: هر سال برداشت گوجه فرنگی در این منطقه از اوایل شهریور ماه آغاز می شود و تا اواخر مهر ادامه مییابد.
مدیر جهاد کشاورزی نیشابور خاطرنشان کرد: این شهرستان یک واحد فرآوری گوجه فرنگی دارد و قسمتی از محصول تولید شده شهرستان به این واحد فعال منتقل می شود. افزون بر ۹۰ درصد گوجه فرنگی تولید نیشابور در بخش مرکزی و ۱۰ درصد آن در بخش های دیگر این شهرستان کشت و برداشت میشود.