۰۲ / مرداد / ۱۴۰۵ - 24 July 2026
02:31
کد خبر : 9638874
۲۰:۵۵

۱۴۰۳/۰۸/۰۷
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه نینوا:

امروز دشمنان دست به تحریف دستاوردهای نظام می زنند/راه مبارزه با دسیسه های استکبار جهاد تبیین است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین ایمانی گفت:امروز دشمنان انقلاب اسلامی به دلیل شکست های متوالی در عرصه نظامی با استفاده از امپراطوری رسانه ای به دنبال تحریف دستاورد های انقلاب اسلامی هستند.

امروز دشمنان دست به تحریف دستاوردهای نظام می زنند/راه مبارزه با دسیسه های استکبار جهاد تبیین است

به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛  حجت الاسلام والمسلمین عبدالعلی ایمانی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه نینوا در جمع پایوران سپاه شهرستان مراوه تپه ضمن بیان فضیلت و انواع جهاد گفت: طبق فرمایش پیامبر بزرگوار اسلام جهاد اکبر مبارزه با نفس و خواسته های نفسانی است و در مرتبه والایی قرار دارد.

وی افزود: امروز دشمنان انقلاب اسلامی به دلیل شکست های متوالی در عرصه نظامی با استفاده از امپراطوری رسانه ای به دنبال تحریف دستاورد های انقلاب اسلامی و سیاه نمایی و القای ناامیدی و یاس در جامعه می باشند.

ایمانی تصریح کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری بر همه ما فرض است که در راه مقابله به دسیسه های استکبار جهاد تبیین که راه مقابله با نیرنگ های دشمن است را با آگاهی انجام بدهیم و پاسخ گوی شبهات مربوطه است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید