
به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان؛ سرهنگ پاسدار مهدی اصحابی فرمانده سپاه کردکوی در آئین بدرقه کاروان راهیان نور شهرستان کردکوی با بیان اینکه ۵۰ نفر از دانش آموزان مدارس دخترانه شهرستان در این مرحله عازم مناطق عملیاتی جنوب خواهند شد ، افزود : تقویت فرهنگ الگوپذیری دانشآموزان از ایثارگریها، مقاومت و رشادتهای شهدا مهمترین هدف راهیان نور است.
فرمانده سپاه کردکوی با اشاره به نقش تربیتی اردوهای راهیان نور تصریح کرد: قدم نهادن در مسیر تربیتی شهدا و الگو گرفتن از آنان برای تربیت دانشآموزان بیشترین تأثیر اخلاقی و تربیتی را دارد.
وی با اعلام اینکه راهیان نور فرصت مناسبی است برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت همانند دوران دفاع مقدس می باشد، گفت: شهدای ما بسیار سادهزیست بودند و با دستان خالی، حماسه های بزرگی آفریدند و در برابر دشمنان ایستادگی و مقاومت کردند، بنابراین مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس برای نسل جدیدی که جنگ را ندیدهاند، قطعا تأثیرگذار است.
سرهنگ مهدی اصحابی با اشاره به برنامه های پیش بینی شده عنوان کرد : زیارت حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها ، بازدید از یادمان های فتح المبین ، شهدای هویزه ، والفجر ۸ (اروند کنار) ، شلمچه و نهر خین ، هفت تپه و بازدید از پارک ملی هوا فضا تهران در قالب اردوی راهیان پیشرفت از برنامه های این اردو ۵ روزه می باشد.
انتهای پیام/