
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان، مسعود اسدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دهگلان، اظهار کرد: شهید حیدر بهمنی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بود که توسط نیروهای عراقی در منطقه شرهانی اسیر و بنا به گفته شاهدان و همرزمانش پس از شکنجه توسط رژیم بعثی عراق در دوران اسارت به طرز نامعلومی شهید و از آن زمان تا کنون اثری از پیکر مطهرش پیدا نشده و یکی از هفت شهید جاویدالأثر دهگلان است.
اسدی در ادامه مطلب اضافه نمود: شرهانی سرزمین عملیات مهم رزمندگان اسلام بهخصوص عملیات محرم است، در مرحله سوم عملیات محرم ۱۵ روز به طول انجامیده است و اغلب شهدای مفقودالأثر مربوط به این عملیات است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دهگلان در ادامه افزود: مرقد پاک ۱۰۲ شهید در دهگلان وجود دارد و همچنان این شهرستان ۷ شهید مفقودالاثر دارد که هنوز شناسایی نشدهاند، تیم تفحص برای شناسایی پیکر این قهرمانان، در حال جستجو هستند.
شهید حیدر بهمنی در سن نوجوانی از نعمت پدر محروم ماند و در نبود پدر، برادر بزرگش جای خالی پدر را برای او پرکرده بود، برادر بزرگی که تمام سعی و تلاشش را به انجام میرساند تا برادر کوچکش طعم تلخ یتیمی را احساس نکند و بعد از مفقودی پیکر برادرش، روزها و ماهها و سالها به انتظار نشست تا شاید خبری از برادر کوچکش به دست آورد.
ابراهیم بهمنی، برادر شهید بهمنی در گفتگو با خبرنگار «کردتودی» بیان کرد: شهید بهمنی، سیمای آرام و متینی داشت و خوشرویی و خوشکلامیاش زبان زد اعضای خانواده و فامیل بود، شهید بهمنی بسیار کوشا و زحمتکش بود و بهمحض اینکه برای خدمت سربازی فراخوانده شد، با شوق و اشتیاق به نزد من آمد و گفت که دیگر نوبت من رسیده برای خدمت به میهن و پاسداری از وطنم به جنگ بروم، سرزمینم برای دفاع مرا میخواند، اگر من نروم دفاع کنم پس کی برود؟
بهمنی برادر بزرگ شهید در ادامه گفت: شهید حیدر بهمنی، بسیار مسئولیتپذیر و فداکار بود، در زمان جنگ من باوجود داشتن همسر و فرزند، به خدمت سربازی رفته بودم و میخواستند که ما را به جبهه و خط مقدم اعزام کنند، شهید بهمنی پیش من آمد و گفت که شما به جبهه نروید، من جای شما میروم، شما پیش خانواده بمانید و از شرافت و عزت خانواده دفاع کنید، من هیچوقت این سخن برادر کوچکم را از یاد نخواهم برد.
طلیعه صیدی، همسر برادر شهید بهمنی ابراز داشت: شهید بهمنی را مثل برادر کوچکم دوست داشتم، من خودم او را از نوجوانیاش بزرگ کردم، او بسیار به من و برادر بزرگش احترام میگذاشت و حرف ما را زمین نمیزد، وقتی برادرش گفت که برای خدمت سربازی باید بروی، روی حرف برادرش سخنی بر زبان نیاورد و برای دفاع از خاک کشورش آماده نبرد شد.
همسر برادر شهید بهمنی گفت: سی و شش سال است که هر سال لباسهای شهید بهمنی را از توی صندوق برداشته و آنها را شسته و تمیز و خوشبو میکنم و سر جایش میگذارم، ما همیشه منتظر آمدن خبری از نام و نشانی شهیدمان هستیم، میدانیم که او در راه دفاع از وطنش شهید شده، اما پیکرش را هنوز نیافتهایم.
صیدی در ادامه یادآور شد: تمام بستگان برای حل مشکلات از شهید بهمنی یاری میجستند و با او مشورت میکردند، او نیز با صبر و توکل همیشه بهترین راهحل را پیشنهاد میکرد و میگفت که الگوی من برادر بزرگم است.
صیدی همسر برادر شهید در پایان خاطرنشان کرد: وی در همان سن نوجوانی، پابهپای برادر بزرگ و دیگر اعضای خانوادهاش به امورات روستایی از جمله کشاورزی و دامداری مشغول شد، وی احترام خاصی برای برادر و من قائل بود و در نهایت احترام و ادب با ما رفتار میکرد و همواره با انجام کارهای خیرخواهانه در حق دیگران سعی داشت جایگاه خود را در قلب اطرافیان تثبیت کند و دراینخصوص نیز بسیار موفق بود.
شهید حیدر بهمنی در سال ۱۳۶۷ پس از اسارت در کشور عراق و تحمل مدتی اسارت در زندانهای رژیم بعثی عراق به گفته همرزمانش به شهادت رسیده است، با تلاش تیم تفحص هنوز خبری از پیداشدن پیکر این شهید والامقام گزارش نشده است تا حیدر بهمنی همچنان یکی از هفت شهید جاویدالاثر لیلاخ باقی بماند.
انتهای خبر/