۰۱ / مرداد / ۱۴۰۵ - 23 July 2026
22:35
کد خبر : 9639819
۲۰:۵۰

۱۴۰۳/۰۸/۱۱
فرمانده سپاه رامیان:

انتخاب ملت ما در برابر استکبار، تسلیم و سازش نبود/دشمن اصلی ما و جبهه مقاومت آمریکاست

سرهنگ شاه حسینی گفت: انتخاب ملت ما در برابر استکبار تسلیم و سازش نبود، بلکه ایستادگی، عدم وابستگی و حفظ استقلال و تقویت درونی نظام و ملّت و کشور بود.

انتخاب ملت ما در برابر استکبار تسلیم و سازش نبود،

به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان: سرهنگ پاسدار شاه حسینی فرمانده سپاه رامیان در نشست بصیرتی به مناسبت هفته بسیج دانش آموزی در جمع بسیجیان این شهرستان گفت: قبل از انقلاب اسلامی نوک پیکان حملاتش به آمریکا و شاه بود از این جهت که شاه هم دست نشانده آمریکا بود و رهبر معظم انقلاب هم فرمودند دشمن اصلی ما و جبهه مقاومت آمریکاست و اسرائیل در صحنه است اما پشت صحنه آمریکاست و باید دشمن اصلی را باید بشناسیم.

وی افزود: امروزه پدیده‌ای در منطقه ما به نام مقاومت وجود دارد که این مقاومت هم فقط در مقابل رژیم صهیونیستی نیست، بلکه در مقابل نفوذ استکبار است. البتّه رأس استکبار و شیطان بزرگ آمریکا است منتها منحصر به آمریکا نیست. محور مقاومت، با ایمان و بصیرت در مقابل اینها شجاعانه ایستادگی کرده است. 

سرهنگ شاه حسینی خاطر نشان کرد: انتخاب ملت ما در برابر استکبار تسلیم و سازش نبود، بلکه ایستادگی، عدم وابستگی و حفظ استقلال و تقویت درونی نظام و ملّت و کشور بود. با همین تفکر و روحیه می‌توان بر دشمنان و مشکلات فائق آمد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید