۰۶ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 26 April 2025
22:52
کد خبر : 9640801
۱۰:۴۴

۱۴۰۳/۰۸/۱۵
زنگ استکبار ستیزی در مدارس دامغان به صدا درآمد+ تصاویر

ضرورت تبیین فلسفه " مرگ بر آمریکا " برای آینده سازان کشور

همزمان با هفته بسیج دانش آموزی و روز دانش آموز، زنگ استکبار ستیزی در هنرستان دخترانه فاطمه الزهرا (س) دامغان با حضور مسئولان به صدا درآمد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از دامغان، آیین به صدا درآوردن زنگ استکبارستیزی و گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی و روز دانش آموز با حضور امام جمعه، فرمانده سپاه ناحیه دامغان، سرپرست و معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، مسئولان حوزه‌های بسیج دانش آموزی خواهران و برادران، معاونین فرمانداری و بنیاد شهید و امور ایثارگران، مدیریت، کادر آموزشی و دانش آموزان هنرستان دخترانه فاطمه الزهرا (س) دامغان برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن رستمیان در این مراسم با تأکید بر ضرورت تبیین فلسفه " مرگ بر آمریکا " برای آینده سازان کشور، اظهار داشت: گفت: آنهایی که خود را دلباخته فرهنگ غرب و شعار‌های دروغین آمریکایی‌ها در دفاع از حقوق بشر نشان می‌دهند، تاریخ جنایات این دولت استکباری خونریز، ظالم، مستبد، غارتگر و بدعهد را در جای جای جهان مطالعه کنند؛ آنگاه متوجه می‌شوند، مرگ بر آمریکا گفتن ملت ما چه فلسفه والایی دارد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید