به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، این مراسم با حضور سرهنگ پاسدار محمد ذاکر فرمانده و سرهنگ پاسدار آیت الله قهرمانپور جانشین فرمانده ناحیه امام حسین (ع)، مسئولین و جامعه قرآنی برگزار و حجت الاسلام مسلم کماسی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه امام حسین(ع) در جمع حافظان و قاریان برگزیده قرآن کریم عنوان کرد: یکی از دستاوردهای بزرگ و ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی تربیت قاریان و حافظان قرآن و برگزاری مجالس و محافل انس با قرآن کریم است.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه امام حسین(ع) انس با قرآن، حفظ و قرائت و توجه به معارف قرآن را کار بسیار ارزشمند دانست و گفت: مهمتر از آن ها این است که معارف قرآن را دستور العمل زندگی خود قرار دهیم و سبک زندگی را مطابق با قرآن قرار دهیم.
وی خاطرنشان کرد: راه سعادت بشریت عمل به وصیت پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله)است که فرمود؛ انّی تارِکٌ فیکُمُ الثَّقَلَینِ: کِتابَ اللّٰهِ وَ عِترَتی اَهلَ بَیتی ما اِن تَمَسَّکتُم بِهِما لَن تَضِلّوا اَبَدًا وَ اِنَّهُما لَن یَفتَرِقا حَتّیٰ یَِردا عَلَیَّ الحَوضَ
انتهای پیام/