به گزارش خبرگزاری بسیج گلستان ، دکتر علی محمد زنگانه ؛ استاندار گلستان در مراسم سومین روز شهادت سردار شهید حاج حمید مازندرانی ؛ فرمانده تیپ عملیاتی مردم پایه سپاه نینوا گلستان : شهدا بر اساس آیه صریح قرآن کریم زنده هستند و نزد پرودگار خویش روزی می خورند و دستشان باز است
زنگانه ادامه داد : در جریان جنگ احد ، ابوسفیان ملعون خطاب به ارتش مسلمانان گفت این ۷۰ کشته مسلمین به ازای ۷۰ کشته قریش در جنگ بدر که بلافاصله پیامبر فرمودند "شهدای ما زنده اند و در بهشت نزد پرودگار خویش هستند اما کشته های قریش در قعر دوزخ قرار دارند."
استاندار گلستان خاطرنشان کرد : در روایتی نقل شده که " روزی پیامبر در مسجد مدینه شنیدند جوانی در دعای قنوت نمازش می خواند: اَللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ خَيْرَ مَا تُسْأَلُ» یعنی خدایا! بهترین چیزهایی که دیگران از تو میخواهند درخواست میکنم. پیامبر خطاب به اصحاب فرمودند اگر خدا دعای این جوان را مستجاب شود شهید خواهد شد .
دکتر زنگانه بیان داشت : شهدای ما قبل از اینکه به مقام شهادت برسند شهیدگونه زندگی می کردند که شهید مازندرانی نیز طبق گفته خانواده ، همکاران ، و همرزمانش همینگونه بود و همچون شهدا زیست تا خداوند وی را به شهادت برساند.
انتهای پیام/