۲۳ / مهر / ۱۴۰۵ - 15 October 2026
۱۱:۴۹
کد خبر : 9643045
۲۱:۴۵

۱۴۰۳/۰۸/۲۵

درخواست ارتقای فرمانداری شهرستان خواف به فرمانداری ویژه

درخواست ارتقای فرمانداری شهرستان خواف به فرمانداری ویژه
امام جمعه شهرستان خواف با اشاره به سفر استاندار خراسان رضوی به این شهرستان گفت: خواسته ما و مسئولین شهرستان خواف در این دیدار از آقای استاندار بحث توجه و ارتقای خواف به فرمانداری ویژه بود.

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از خواف، حجت الاسلام مظاهری افزود: خواف با وجود ثروت عظیمی که در اختیار دارد نباید فقط زحمت و خسارت برداشت معادن به دوشش باشد بلکه باید به نحوی برنامه ریزی شود که شهرستان خواف به عنوان قطب اقتصادی در کشور بدرخشد و این نیازمند طرح و برنامه ریزی و حضور نخبگان و مدیران کارآمد و کاربلد است.

وی با بیان اینکه خواف بایستی به قطب اقتصادی استان تبدیل شود ادامه داد: لازمه این کار این است که فرمانداری این شهرستان به فرمانداری ویژه ارتقا پیدا کند.

 خطیب جمعه شهرستان خواف بیان داشت: امیدواریم با پیگیری استاندار و نماینده محترم شهرستان شاهد استقرار فرمانداری ویژه در این شهرستان باشیم


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید