۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
16:24
کد خبر : 9644265
۲۱:۰۱

۱۴۰۳/۰۸/۲۹

بازی جنگ زیستی، برنامه خوبی برای ارزیابی توانمندی های مراکز درمانی می باشد

سردار بینات: در برنامه جنگ زیستی، همکاران میزان آمادگی خودشان را مورد ارزیابی قرار داده و می بایست آن را ارتقا ببخشند.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، سردار بینات "معاون سلامت، آموزش پزشکی و پدافند زیستی" سپاه در برنامه بازی جنگ زیستی اظهار کرد: میزان آمادگی و توانمندی بیمارستان ولایت سپاه کربلا که در مواقعی که مراجعین بیمار زیاد است، در این برنامه مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: ارائه خدمات در شرایط ویژه، حائز توانمندی مضاعف است و نیاز است که همکاران میزان آمادگی خودشان را مورد ارزیابی قرار داده و آن را ارتقا ببخشند به گونه ای که تاب آوری آنها برای مدیریت شبکه بحران به نحو قابل قبولی باشد.

سردار بینات تصریح کرد: در همین راستا تمرین‌هایی پیش بینی شده است که امروز همکاران ظرفیت های خودشان را در حوزه تشخیصی و درمانی مورد ارزیابی قرار دادند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید