
به گزارش خبرنگار بسیج از زابل ؛ خواهر طیبه پودینه فرمانده حوزه مقاومت بسیج صدیقه کبری سلام الله علیها زابل بر ضرورت فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل جوان تاکید کردند و این دیدارها و تکریم خانواده معظم شهدا یک وظیفه و ضرورت غیر قابل انکار توصیف کرد و تکریم خانواده شهدا را رسالت همگانی در نظام جمهوری اسلامی دانست چرا که خانواده شهدا وارثان اصلی این نظام و انقلاب هستند.
وی افزود شهدا با نثار خونشان درخت تنومند انقلاب را آبیاری کردند و وظیفه همه مسئولان نظام اسلامی این است که خادم خانواده شهدا باشند و ادامه دهنده راه پاک شهدای عزیز را سرلوحه کار خود قرار دهند.
پودینه با بیان اینکه شهادت به دست آوردن مقام بلند مرتبه ای است و هرکس لیاقت مقام شهید شدن را ندارد لذا توسل به شهدا و گره گشایی و گرفتاری ما به برکت خالص بودن شهدا در راه خدا و حق می باشد یاد شهدا برکت است و هرجا از شهدا یاد شود شهیدان در آنجا حاضرند چرا که وعده قرآن مجید به ما انسانها است مقام شهید بالا ترین مقام در نزد خداوند سبحان است