۰۹ / مرداد / ۱۴۰۴ - 31 July 2025
21:35
کد خبر : 9646268
۰۴:۱۹

۱۴۰۳/۰۹/۰۳
در پنجمین روز از هفته بسیج صورت گرفت؛

نهضت روشنگری با موضوع جهاد تبیین درپیرسهراب برگزار شد

زهرا هراتی فرمانده حوزه مقاومت حدیث درگفتگو با خبر گزاری بسیج چابهار اظهار کرد: صبح امروز برنامه نشست نهضت روشنگری با موضوع جهاد تبیین درپیرسهراب برگزار شد.

وی بیان کرد: در این جهادی که وجود دارد، در این جنگ بی‌امانی که وجود دارد بین اسلام و کفر، بین حق و باطل، بین روایت دروغ و حقیقت -این جنگی است بین اینها- ما در کجای این جبهه قرار داریم و حضور داریم.

او اظهار کرد: که ما به تبیین اثربخش نیاز داریم؛ همان‌گونه که در جهاد نظامی کسی که می‌خواهد جهاد کند باید محاسبه‌گرانه و با برنامه وارد شود، تبیین هم همین‌طور است. حرکت آتش‌به‌اختیار به این معنا نیست که حرکت ناپخته، خام و بدون محاسبه انجام گیرد، بلکه باید کار محاسبه‌شده و عقلانی باشد. عقلانیت، بستر مشترک برای همه این مفاهیم و همه تحرکاتی است که در انقلاب اسلامی انجام می‌شود؛ چون انقلاب اسلامی انقلاب عقلانی است. اگر کسی به گوشه‌ای از فعالیت‌های کشور، نظام و انقلاب نقد دارد، باید بداند که انقلاب، عقلانی است و می‌توان با آن گفت‌وگو کرد؛ همان‌گونه که در آغاز بیانیه «گام دوم» تأکیدشده انقلاب اسلامی باید بماند، اما اینکه چگونه بماند هم برایش مهم است؛ یعنی انقلاب اسلامی استمرار و تقویت خود را در بستر عقلانیت، مردم‌سالاری، منطق و پیشرفت‌گرایی تعریف می‌کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید