خبرهای داغ:
رونمایی از سردیس رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی؛

از سردیس شهید جمهور آیت الله رئیسی رونمایی شد

از سردیس شهید جمهور آیت الله رئیسی رونمایی شد
در رزمایش اقتدار بسیج شهرستان آبیک، با حضور سردار رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین از سردیس شهید جمهور آیت الله رئیسی اثر «الیاس رحمانی» هنرمند بسیجی شهرستان آبیک رونمایی شد.
کد خبر: ۹۶۴۷۵۶۸
|
۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۴

 

قزوین_به گزارش بسیج، در حاشیه برگزاری همایش اقتدار بسیج شهرستان آبیک، با حضور سردار رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین از سردیس شهید جمهور آیت الله رئیسی اثر «الیاس رحمانی» هنرمند بسیجی شهرستان آبیک رونمایی شد.

 

الیاس رحمانی هنرمند بسیجی شهرستان آبیک در حاشیه این رونمایی گفت: سردیس رییس جمهور شهید طی یک ماه ساخته شده و دومین سردیس از این شهید که امسال ساخته‌ام.

 

وی ادامه داد: دشمن در انواع عرصه‌ها مانند عرصه‌های فرهنگی رسانه‌ای و جنگ فیزیکی تمام توان و تلاش خود را به کار گرفته تا به فرهنگ غنی ایران آسیب برساند که به نوبه خود و طبق فرمایشات حضرت امام خامنه‌ای مد ظله العالی در راستای جهاد تبیین تمام توان و تلاش خود را به کار گرفته‌ایم.

 

این هنرمند بیان کرد: ما هنرمندان نباید در سنگر جهادی خودمان ثابت بمانیم و باید تلاش کنیم تا همیشه رو به جلو و جهت رساندن ندای اسلام و فرهنگ کشورمان حرکت کنیم تا دشمن در جنگ نرم هم ناکام بماند.

 

رحمانی افزود: اگر هم لازم باشد، لباس رزم بر تن می کنیم و هر جا که رهبری فرمان دهد، در جنگ فیزیکی حق علیه باطل هم شرکت می‌کنیم.

 

 ارزش ریالی سردیس شهید جمهور یک میلیارد ریال است که ۵۰ درصد هزینه آن مقرر شده به جبهه مقاومت و برای مردم مظلوم غزه، لبنان و فلسطین هزینه شود و مابقی هم بابت ساخت آن به مجسمه ساز و هنرمند سردیس پرداخت شود.

 

انتهای پیام/۱۰۱۱

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار