برداشت زعفران از 3.4 هکتار مزارع شهرستان جلفا
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، رضا عباسی گفت: سطح زیر کشت زعفران در شهرستان جلفا 3.4 هکتار است.
وی اظهار کرد: برداشت گل زعفران در مزارع کشاورزی این شهرستان به صورت دستی انجام میشود که با شروع زمان برداشت زعفران از مزارع گیاهان دارویی، زمینه اشتغال برای بیش از ۱۰۰ نفر در شهرستان فراهم شده است.
عباسی با بیان اینکه میانگین برداشت گل تازه 20 تا 35 کیلوگرم در هکتار در هر روز است افزود: توصیههای فنی برای تغذیه، آبیاری به موقع، کافی و همچنین برداشت و فرآوری اصولی و بهداشتی محصول در بالا بردن کیفیت محصول تولیدی تأثیر بهسزایی دارد.
عباسی با اشاره به اینکه این محصول به عنوان طعم دهنده مواد غذایی، آرام بخش و به عنوان یک ماده نشاط آور محسوب میشود افزود: از گیاه زعفران در صنایع رنگرزی، داروسازی، طب سنتی، صنایع غذایی، شیرینی، بستنیسازی، تولید عرقیات، اسانس، عطرسازی و آرایشی و بهداشتی استفاده میشود.