به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان هدف از اجرای این کارگاه ارتقا وضعیت تغذیه اقتصادی در گوسفندان، کاهش هزینه تولید و بهرهوری بالاتر تولید گوشت قرمز است.
با مطالبی که دراین کارگاه توسط مربی کانون بسیج مهندسین کشاورزی مطرح گردید، عشایر میتوانند بارعایت بهداشت، تغذیه، مدیریت هزینهها، تولید و فروش دام را مدیریت ، و درآمد بهتری کسب کنند.
وی در خصوص طرح آموزش مهارتهای بهرهبرداران جامعه عشایری افزود؛ امروز سرعت تحولات اجتماعی به گونهای است که تابآوری افراد و گروهها به توانمندسازی آنها مرتبط شده است از همین رو عشایر باید جدیدترین روشهای بهرهوری را فرا بگیرند تا از گردونه رقابت عقب نمانند.
مروری بر فهرست سیاه اقدامات آلمان در جنگ تحمیلی هشت ساله
یادداشت | محمد یوسفیان
یادداشت |