۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
10:24
کد خبر : 9651614
۲۱:۰۹

۱۴۰۳/۰۹/۱۵

روایت راهیان نور و پیشرفت بسیج دانش آموزی ایذه از زبان مسئول اردویی ناحیه

سرگرد باقری مسئول اردویی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان ایذه گزارشی از آغاز تا انجام اردوی راهیان نور ناحیه ایذه ارائه داده که توجه عزیزان را به این گزارش جلب می نمائیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شهرستان ایذه؛ سرگرد باقری مسئول اردویی ناحیه مقاومت بسیج ایذه گفت؛ کاروان راهیان نور دانش‌آموزی شهرستان ایذه در روز سه‌شنبه مورخ ۱۳ آذر ماه طی تشریفاتی از شهرستان ایذه به طرف مناطق عملیاتی آغاز شد.

 

 سرگرد باقری افزود؛ زیارت شهدای گمنام شلمچه بعنوان اولین مقصد این اردوی زیارت معنوی ارزشی بود، در این مرحله بعد از زیارت قبور مطهر مدفون در کربلای ایران شلمچه راویان حاضر در یادمان ناگفته هایی از این مکان مقدس برای نوجوانان و جوانان شرکت کننده در اردو روایتگری کردند و سپس در محوطه پیرامونی یادمان گشت و گذاری نمودند

 مسئول اردویی ناحیه ایذه ادامه داد؛ بعد از زیارت و صرف ناهار کاروان راهی مرکز استان و اردوگاه شهدای کوی نفت اهواز شدند، دانش‌آموزان در آسایشگاه های اردوگاه مستقر شدند و بعداز استراحت، اقامه نماز مغرب و عشاء و شام نظاره گر بازی جنگ و نمایش آئینی که هنرمندان بسیجی ترتیب داده بودند و صحنه هایی از زمان آغاز اسلام تا ظهور حضرت مهدی(عج) را به تصویر کشیدند شدند

سرگرد باقری گفت؛ با توجه به اینکه اعزامی کاروان کاروان ترکیبی زیارتی علمی و فرهنگی می باشد برای ساعاتی نیز میهمان شرکت صنایع فولاد خوزستان بودیم و طی برنامه ریزی که شرکت صنایع فولاد انجام داده بود، پس از صحبتهای یکی از کارشناسان و پخش کلیپ دانش‌آموزان شرکت کننده نظاره گر خط تولید میلگرد و آرماتور نیز بودند و با دستاوردهای دانش بنیان مهندسین جوان کشور عزيزمان ایران عزیز و مقتدر بودند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید