۲۲ / تير / ۱۴۰۵ - 13 July 2026
17:27
کد خبر : 9651777
۲۲:۵۹

۱۴۰۳/۰۹/۱۵
امام جمعه محمدیه؛

پیام شهید گمنام این است که برادران قدر ولایت را بدانند و خواهران حجاب را حفظ کنند

حجت الاسلام اقا حسینی عنوان کرد:پیام شهید گمنام این است که برادران قدر ولایت را بدانندو از ولایت فاصله نگیرندو به خواهران مکرمه وصیت دارندکه حجاب را حفظ کنند.

 

قزوین، حجت الاسلام آقا حسینی امام جمعه بخش محمدیه در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری بسیج در حاشیه مراسم تدفین شهید گمنام روستای حصار خروان ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرارسیدن روز شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها بیان کرد: خداوند متعال در قرآن می‌فرماید«وَلَا تَحۡسَبَنَّ ٱلَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ أَمۡوَٰتَۢاۚ بَلۡ أَحۡيَآءٌ عِندَ رَبِّهِمۡ يُرۡزَقُونَ» این آیه مبارکه درباره شهداست و خطاب این آیه به شخص پیامبر اکرم(ص)است اینجاست که عظمت شهدا مشخص میشود، خداوند به توده مردم خطاب نمیکند به پیامبرش خطاب میکند که ای حبیب ما گمان نکن کسانی که در راه خدا شهید شده اند مرده اند بلکه آنها زنده هستند.

 

وی افزود:این شهید مانند تمام شهیدان پیامی داردو پیام این شهید همان پیام سید الشهداست همان پیام حاج قاسم است که قدر ولایت را بدانید و از ولایت جدا نشوید، تمام شهدا در وصیتشان سفارش کردند از ولایت فاصله نگیرید، مملکت مارت ولایت نگه داشته است باید پشتیبان ولایت فقیه بود تا به این مملکت آسیبی نرسد.

 

وی تصریح کرد: به خواهران مکرمه این شهید وصیت دارد که حجاب را نگه دارید، با حجاب خانواده نگه داشته می‌شود و هنگامی که خانواده نگه داشته شد امثال حاج قاسم ها از خانواده بیرون می آیند و شهید حججی ها تربیت می‌شوند.

 

وی افزود:این شهید عزیز خسته از راه رسیده اما مردم عزیز بخش محمدیه روستای حصار خروان سنگ تمام گذاشتند. تمام آحاد جامعه اسلامی به میدان آمدند.

 

وی در پایان گفت:لذا امیدواریم ان شاء الله ما پاسدار ارزش های شهدا باشیم و آحاد مردمی که در تشییع جنازه این شهید شرکت کردند و قدم برداشتند ان شاء الله قدم هایشان در مسیر سیدالشهدا علیه السلام همیشه استوار باشد.

 

انتهای پیام/۱۰۱۲


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید