خبرهای داغ:
مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان مطرح کرد:

محکومیت یک شرکت پتروشیمی در ماهشهر

مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان گفت: یک شرکت پتروشیمی در ماهشهر به‌دلیل عرضه مواد اولیه تقلبی در تعزیرات حکومتی محکوم شد.
کد خبر: ۹۶۵۲۳۷۹
|
۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۳

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان؛ مهدی طیبی در گفتگوی رسانه‌ای اظهار کرد: عرضه مواد اولیه تقلبی به ارزش ۲ میلیارد و ۷۱۶ میلیون ریال توسط یک شرکت پتروشیمی در ماهشهر از سوی شعبه اول بدوی تعزیرات حکومتی این شهرستان مورد رسیدگی قرار گرفت.

 

 وی افزود: این شعبه پس از انجام تحقیقات لازم، متخلف ردیف اول را به پرداخت ۱۰ میلیارد و ۸۰۷ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی خوزستان گفت: متخلفان این پرونده در مجموع به پرداخت ۳۵ میلیارد و ۱۳۷ میلیون ریال محکوم شدند.

 

 طیبی بیان کرد: با شکایت شاکی و گزارش اداره‌کل صمت، پرونده این تخلف در شعبه بدوی تعزیرات حکومتی شهرستان بندر ماهشهر رسیدگی و متخلف محکوم شد.

 

وی افزود: همچنین شرکت متخلف علاوه بر پرداخت ۲ میلیارد و ۷۱۶ میلیون ریال در حق شاکی و درج مهر تخلف در پروانه شرکت، به پرداخت ۲۱ میلیارد و ۶۱۴ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار