۱۰ / خرداد / ۱۴۰۵ - 31 May 2026
02:57
کد خبر : 9653106
۰۰:۱۰

۱۴۰۳/۰۹/۲۳
ترکاشوند:

آگاه‌سازی مردم و کارمندان وظیفه اصلی جبهه انقلاب است

همدان-مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان همدان با تبیین وضعیت کشور سوریه پس از سقوط، آگاه‌سازی مردم و کارمندان را وظیفه اصلی جبهه انقلاب دانست.
آگاه‌سازی مردم و کارمندان وظیفه اصلی جبهه انقلاب است

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، سومین همایش رابطان خواهر پایگاه‌های بسیج ادارات همدان به میزبانی پایگاه بسیج اداره کل فنی و حرفه‌ای استان برگزار شد.

امیر ترکاشوند، مسئول سازمان بسیج ادارات و کارمندان استان همدان در این همایش به موضوعات بسیج خواهران پرداخت و وضعیت کشور سوریه را پس از سقوط تبیین کرد و آگاه‌سازی مردم و کارمندان را وظیفه اصلی جبهه انقلاب دانست.

حجت الاسلام طالبی معاون فرهنگی فنی و حرفه ای استان و مربی صالحین بسیج ادارات همدان نیز به بیان شخصیت حضرت زهرا(س) به عنوان الگوی زنان و نمونه ولایتمداری پرداخت.

سرهنگ مرادی مسئول مرکز مشاوره بسیج ناحیه همدان نیز در ادامه در خصوص فعالیت این مرکز مطالبی ارائه کرد و به بیان آسیب‌های اجتماعی که در جامعه و خانواده‌ها وجود دارد پرداخت.

وی عنوان کرد: این مرکز آمادگی برگزاری کلاس‌های جمعی و مشاوره‌های فردی و گروهی برای بسیجیان را دارد.

وهب مختاران، مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان همدان نیز به ماموریت این اداره و مهارت‌آموزی به اقشار مختلف جامعه با هدف اشتغالزایی پرداخت.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید