۲۲ / اسفند / ۱۴۰۳ - 12 March 2025
04:17
۱۱:۲۷

۱۴۰۳/۰۹/۲۹
حاجیلویی خبر داد

برگزاری بیش ۲۰ عنوان برنامه طی هفته زن توسط حوزه مقاومت خواهردباغ همدان

همدان ـ فرمانده حوزه خواهر دباغ همدان گفت: به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن و ارج نهادن به مقام شامخ مادر بیش از ۲۰ برنامه متنوع توسط پایگاه‌های تابعه حوزه خواهر دباغ همدان برگزار می‌شود.
برگزاری بیش ۲۰ عنوان برنامه طی هفته زن توسط حوزه مقاومت خواهردباغ همدان

معصومه حاجیلویی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان اظهار کرد: حضرت  فاطمه زهرا(س)، الگوی بارز زن مومن و متعهد تراز انقلاب اسلامی است و همواره در طول تاریخ زنان، با الگوگیری از این بانوی مکرمه سرنوشت‌ساز بوده‌اند.

وی افزود: زنان ایران اسلامی به تأسی از آن بانو در عرصه‌های مختلف، فرهنگی، اجتماعی، علمی و... در جامعه خوش درخشیده‌اند و بسیاری از شکوفایی جامعه در پرتو حرکت خردمندانه و هوشمندانه زنان جامعه اسلامی است.

فرمانده حوزه خواهر دباغ همدان عنوان کرد: در گرامیداشت مقام مادر وهفته زن حوزه خواهردباغ بیش از ۲۰ برنامه با محوریت تعالی زن و خانواده، جوانی جمعیت و فرزندآوری، برنامه حس خوب در میدان امام خمینی(ره) و پیاده راه بوعلی، برنامه‌های مادر و دختری، ازدواج آسان، حکمیت و واسطه‌گری خیر اجرا می‌کند.

وی افزود: همچنین برنامه‌های متنوع ورزشی، تجلیل از مادران و همسران شهدا، تجلیل از مادران خانواده‌های خوش جمعیت و پویش دست‌بوسی مادران توسط کودکان، جشن میلاد حضرت زهرا(س) نیز از دیگر برنامه‌ها است.

حاجیلویی افزود: زنان و دختران ایران اسلام با ایثار و فداکاری کانون خانواده را گرم نگه داشته و با سلاح ایمان و تقوا در عرصه‌های مختلف اجتماع همیشه سرنوشت‌ساز هستند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید