به گزارش خبرگزاری بسیج در هامون؛بهمناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت مقام مادر مراسم جشن میلاد کوثر با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم گزمه امام جمعه هامون و با حضور مادران و بانوان و جمعی از مسئولان و اقشار مختلف مردم در مسجد فاطمه زهرا(س) شهرمحمدآباد شهرستان هامون برگزار شد .
گزمه افزود: یکی از ویژگی های شاخص و بارز حضرت زهرا(س) دفاع و پاسداری از ولایت بوده که ما باید از پیام دفاع ازحریم ولایت در مکتب فاطمه (س) درس بگیریم و همسرداری حضرت فاطمه (س) بهترین الگو برای مسلمانان است رفتار حضرت زهرا(س) با همسر شان امیرالمومنین(ع) در عالی ترین مرحله صفا و مهربانی بود که نه تنها هرگز خاطر این برزگوار را نرنجاند، بلکه یاوری مهربان برای ایشان بود.
وی بیان کرد:حضرت فاطمه(س) به عنوان اهل بهشت از سوی خداوند در آیات سوره انسان معرفی شده است این بدان معناست که ایشان از نظر قرآن انسان کاملی است که بر مدار حق بوده و زندگی او بیچون و چرا میبایست سرمشق قرار گیرد.
قابل ذکر است اجرای سرود،دلنوشته،سخنرانی و پذیرایی، اهدای جوایز به مادران و دختران همنام حضرت فاطمه زهرا(س) از جمله برنامه این مراسم بود.