۰۱ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 21 April 2025
20:53
کد خبر : 9655827
۰۹:۴۷

۱۴۰۳/۱۰/۰۵

تکریم و معارفه فرماندار گرمسار برگزار شد/ علی همتی سکان دار فرمانداری گرمسار شد

آیین تکریم و معارفه فرماندار گرمسار برگزار شد و در این مراسم علی همتی به عنوان سرپرست فرمانداری گرمسار معرفی شد.

به گزارش خبرنگار بسیج از گرمسار،آیین تکریم و معارفه فرماندار گرمسار برگزار شد و در این مراسم علی همتی به عنوان سرپرست فرمانداری گرمسار معرفی شد و از زحمات رضا خانی فرماندار سابق این شهرستان تقدیر شد.

گلایه شدید امام جمعه گرمسار نسبت به تمرکزگرایی برخی مسوولان 

حجت الاسلام سید علیرضا آرامی با تاکید بر اینکه شهرستان گرمسار از موضوع نگاه به مرکز استان رنج می برد، بیان کرد: از تمرکزگرایی برخی مسوولان گله‌مند هستیم اگر نگاه تمرکز گرایی وجود نداشت بسیاری از مشکلات این شهرستان در حوزه آب و راه رفع و طرح‌های ملی از جمله سیلو یکصد هزار تنی گرمسار تاکنون افتتاح شده بود.

امام جمعه گرمسار با بیان اینکه امکانات و فضای اداری، فرهنگی و هنری متناسب با جمعیت این شهرستان نیست، اضافه کرد: توسعه متوازن در استان سمنان برای تمام شهرستان‌ها مورد توجه استاندار سمنان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه باید نگاه عادلانه برای تقسیم اعتبارات و امکانات نسبت به شهرستان ها داشته باشیم، گفت: مشکل اصلی گرمسار آب است اجرا و افتتاح هزاران طرح ملی بزرگ بدون حل این مشکل بی فایده خواهد بود. 

آرامی گفت: اگر‌ الگوی ما حضرت زهرا(س) است، باید همواره به یاد آخرت خود باشیم، بهترین عبادت، خدمت به مردم بوده و مسوولیت‌ها فرصتی برای خدمت است.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های رضا خانی فرماندار سابق شهرستان گرمسار، بیان کرد: تلاش، تواضع و مهربانی در کارنامه خدمات او به خوبی می درخشد.

امام جمعه گرمسار ابراز کرد: علی همتی، سرپرست فرمانداری گرمسار نیز از شخصیتی میدانی برخوردار بوده و انسانی متدین، مردمی و زحمتکش و اهل تعامل هستند که از استاندار و نماینده مردم در این خصوص قدردانی میکنیم‌.

توقع مردم برای جبران عقب ماندگی‌ها با پر هیز از تمرکز گرایی

نماینده مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با تاکید بر لزوم تدبیر و برنامه ریزی و شفافیت در عملکرد مدیران بیان کرد: باید نسبت به رفع تمرکز گرایی در استان سمنان اقدام شود تا مسیر توسعه ادامه یابد.

یاسر عربی گفت: با انتخاب دکتر کولیوند، استاندار سمنان، توقع مردم استان برای جبران عقب ماندگی بیش از پیش خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه استان سمنان با تمامی ظرفیت‌ها، به دلیل درگیری‌ها و اختلافات درونی، در طول این سالها، به نتیجه و شاخصه اصلی خود دست نیافته است، افزود: امروز اجماع و اتحاد بسیار خوبی در بین نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی وجود دارد که برای حل مشکلات اساسی استان کمک کننده است.

نماینده مردم شهرستان‌های گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: با اتحاد و همدلی و پر هیز از اختلافات سیاسی شرایط فعلی شهر ها و روستاها تغییر می‌کند و افق روشنی در پیش رو خواهد داشت.

خدمت به مردم در برنامه‌ها و کوچک ترین گام ها نهادینه می شود

سرپرست فرمانداری گرمسار با بیان اینکه خدمت به مردم در محور تمامی برنامه ها و کوچک ترین گام‌ها در این مسوولیت قرار می دهم، گفت: حفظ اتحاد و انسجام در بخش‌های مختلف لازمه خدمت به مردم است.

علی همتی با اشاره به خدمت صادقانه برخی مسوولان بیان کرد: توجه به مطالبه های مردم و رفع مشکلات مهم ترین وظیفه‌ای است که در قبال شهدا، خانواده شهدا و ایثارگران داریم.

سمیه اصغری
خبرنگار: سمیه اصغری

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید