۰۲ / ارديبهشت / ۱۴۰۴ - 22 April 2025
18:41
کد خبر : 9656725
۱۳:۱۵

۱۴۰۳/۱۰/۰۹

کامران عباسی رئیس شورای اسلامی استان اردبیل شد

«کامران عباسی» نماینده شهرستان کوثر در شورای اسلامی استان اردبیل، ریاست این شورا را بر عهده گرفت.

کامران عباسی رئیس شورای اسلامی استان اردبیل شد

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، ظهر شنبه در جلسه رسمی شورای اسلامی استان اردبیل که با حضور همه اعضا در فرمانداری اردبیل برگزار شد، انتخابات هیئت رئیسه سال چهارم شورای اسلامی استان اردبیل برگزار و «کامران عباسی» با کسب هفت رأی از مجموع 12 رأی به مدت یک سال به عنوان رئیس شورای اسلامی استان اردبیل انتخاب شد.

در این جلسه که هفته گذشته به دلیل عدم حضور حداکثر اعضا به تعویق افتاده بود، با حضور 12 عضو شورای اسلامی استان اردبیل از 12 شهرستان برگزار شده و در رأی‌گیری به عمل آمده «بهنام کریمی» نتوانست اکثریت آرا را کسب کرده و «کامران عباسی» به عنوان رئیس شورای اسلامی استان اردبیل انتخاب شد.

در این جلسه اعضای شورای اسلامی استان اردبیل همچنین «آرزومند» را به عنوان نایب رئیس انتخاب کرده تا به مدت یک سال در این سمت فعالیت کند.

در این انتخابات «پرتوی» به عنوان نایب رئیس اول، «زنده‌دل» به عنوان نایب رئیس دوم و «رستمی» نیز به عنوان سخنگوی شورای اسلامی استان اردبیل در سال چهارم انتخاب شدند.

در این رأی‌گیری «شهناز شاطر» نماینده خلخال نیز به عنوان خزانه دار انتخاب و برگزیده شد.

رئیس جدید شورای اسلامی استان اردبیل در این جلسه تصریح کرد: در یک سال پیش رو تلاش خواهیم کرد تا با برگزاری جلسات منظم و با دعوت از مدیران استانی و همچنین حضور در شهرستان‌های مختلف مطالبات مردم شهرستان‌های مختلف را پیگیری کرده و به سرانجام برسانیم.

کامران عباسی گفت: ما همه نماینده مردم استان هستیم و باید تلاش خود را برای جذب اعتبارات بیشتر از طریق شورای عالی استان‌ها انجام دهیم تا زمینه برای رشد و اعتلای شوراهای فرادستی فراهم آید.

وی توجه به شوراهای شهرستان‌ها و حمایت از شوراهای روستا و همچنین تلاش و کمک برای برگزاری انتخابات پیش روی شورا را از اهداف دیگر شورای اسلامی استان در دوره پیش رو اعلام کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید