۱۳ / تير / ۱۴۰۴ - 04 July 2025
22:07
کد خبر : 9657501
۱۲:۲۰

۱۴۰۳/۱۰/۱۲

اجرای ۳۵ عنوان برنامه به مناسبت هفته مقاومت در سراوان

جانشین سپاه شهرستانی سراوان از اجرای ۳۵ عنوان برنامه به مناسبت هفته مقاومت و پنجمین سالگرد هفته مقاومت در سراوان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سراوان احمد حیدری نیا جانشین سپاه شهرستانی در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته برگزار شد گفت:شعار محوری هفته مقاومت (پاسدار وظیفه) از ۱۲ تا ۱۸ دی با هدف زنده نگه‌داشتن مکتب مقاومت و بزرگداشت شهید سلیمانی و فرماندهان محور مقاومت برگزار می‌شود.

احمد حیدری نیا افزود:هفته مقاومت فرصتی است تا زحمات و جان‌فشانی‌های نیروهای مقاومت را به جامعه معرفی کنیم و از توانمندی‌های بی‌نظیری که در این راستا به دست آمده، سخن بگوییم.

جانشین سپاه شهرستانی ادامه داد:گردهمایی بزرگ پسران و دختران حاج قاسم، اجلاسیه مادران قهرمان‌پرور، برگزاری یادواره‌های شهدا، پویش نذر خون به نیت حاج قاسم، پویش مجازی نسل طوفان( امضای الکترونیکی در حمایت از جبهه مقاومت و مردم مظلوم فلسطین در سامانه شاد و کانال های بسیج دانش آموزی) از مهمترین برنامه های هفته مقاومت است .


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید