۲ هزار و ۲۰۰ مددجوی کمیته امداد ایلام خودکفا شدند

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام از برگزاری جشن اشتغال و خودکفایی تعداد ۲۲۰۰ نفر از مددجویان و کارآفرینان کمیته امداد این استان خبر داد.
کد خبر: ۹۶۶۱۸۵۷
|
۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۴

به گزارش خبرگزاری بسیج ایلام به نقل از ایرنا، «ناصر مرادی پویانی» مدیرکل کمیته امداد استان ایلام اظهار کرد. این تعداد مددجوی خودکفاشده در سال‌های اخیر با دریافت تسهیلات اشتغال‌زایی از این نهاد و دیگر خدمات کمیته امداد به توانمندی رسیده‌ و از چرخه حمایتی کمیته امداد استان خارج می‌شوند.

مدیرکل کمیته امداد استان ایلام با اشاره به برگزاری جشن اشتغال این تعداد مددجوی کمیته امداد استان، تصریح کرد: در آیین «بلندای همت» علاوه بر تجلیل از این تعداد مددجوی خودکفاشده، دستگاه‌های مشارکت‌کننده در اشتغال و خودکفایی مددجویان، راهبران شغلی، کارآفرینان و مجریان اشتغال برتر و یاوران اشتغال کمیته امداد نیز تجلیل خواهند شد.

مرادی پویانی افزود: همزمان با آغاز به‌کار این همایش، نمایشگاه تولیدات و محصولات کارآفرینان و مجریان طرح‌های اشتغال‌زایی این نهاد نیز در محل همایش گشایش می‌یابد.

جشن اشتغال مددجویان کمیته امداد استان با عنوان «بلندای همت»، چهارشنبه، سوم بهمن ماه) با حضور معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور، مدیرعامل بنیاد حیات، استاندار ایلام و دیگر مدیران استانی در محل سالن اجتماعات امورتربیتی آموزش و پرورش استان ایلام برگزار می‌شود.

بیش از ۶۷هزار نفر در ایلام از خدمات کمیته امداد برخوردارند.

خبرنگار:عظیم پیرانی

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
آخرین اخبار