۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
15:52
کد خبر : 9663228
۱۸:۳۳

۱۴۰۳/۱۱/۰۹

افتتاح ۴ زمین چمن مصنوعی در ایلام همزمان با دهه فجر

مدیرکل ورزش و جوانان ایلام گفت: ۴ زمین چمن مصنوعی در روستاهای لرینی سیروان، دره‌شهر، عباس‌آباد و عین‌خوش دهلران با اعتبار ۱۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری می‌رسند.

به گزارش خبرگزاری بسیج ایلام، شهبازی مدیرکل ورزش و جوانان ایلام گفت: در ایام دهه فجر امسال تعداد ۴ زمین چمن مصنوعی بزرگ و مینی در استان افتتاح و به بهره‌برداری می رسد.

وی افزود: این پروژه ها در روستای لرینی سیروان، دره شهر و روستای عباس آباد و روستای عین خوش دهلران قرار دارند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام بیان کرد: برای احداث این طرح ها مبلغ ۱۱ میلیارد و ۶٠٠ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.

شهبازی گفت: در حال حاضر ۳۶ طرح ورزشی نیمه‌ تمام در استان وجود دارد که برای تکمیل ابن پروژه ها بیش از ۸ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

وی عنوان کرد: طی ۳ سال گذشته با اعتبار یک هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال ۳۸ طرح ورزشی استان تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید